Top Social

Pürüzsüz görünümlü bacaklar için...

7/08/2011
Son zamanlarda çok severek kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Sally Hansen Airbrush Legs, bacaklar için fondöten de denilebilir. Bacaklardaki gözenek, kılcal damar ve lekeleri kapatıp çorap giymiş gibi bir görünüm yaratıyor. Uygulaması çok kolay, görünüşü doğal, suya ve tere dayanıklı, harika bir ürün.

Özellikle bronzlaşmakla ilgili probleminiz varsa, beyaz tenlerde ciltteki renk farklılıkları daha da çok göze batıyor. Ben yazın etek giymeyi tercih ettiğim için bu ürünü keşfedene kadar bir çok yöntem denedim, değişik markaların otobronzanlarını (güneşsiz bronzlaştırıcı) kullandım. Ancak ne yazık ki hiç de doğal olmayan sonuçlar verdi, özellikle de turuncu bacakların pek estetik olmadığı kesin :)

İlk kez Sally Hansen'in reklamlarını gördüğümde sanırım aradığım şey bu dedim. Bu ürünün özelliği bronzlaştırıcı amaçlı olmaması. 4 farklı tonu var; açık ten, doğal ten, doğal bronz, koyu bronz. Ten renginize en yakın olanı alıyorsunuz. Şişeyi çalkalayıp elinize sıkıyor ve sonra bacağınıza sürüyorsunuz. 4dk.sonra tamamen kuruyor. Elbiselere bulaşmıyor, akma yapmıyor, uzun süre kalıcı oluyor. Duş esnasında sabun ve süngerle kolayca çıkarabiliyorsunuz. 

Genellikle eczanelerde bulunabiliyor, fiyatı yaklaşık 50TL. İnternet üzerinden de bir çok sitede satılıyor.
3 yorum on "Pürüzsüz görünümlü bacaklar için..."
  1. tam aradığım tarzda bir ürün.tesadüfen paylaşımına rastladım.Etkili i icdden denedinmi?benm bacaklarım baya açık tenli,beyaz..ve kılcak damarlar,gözenkler vb detaylr beli oluyor.yani serenay sarkya vb.gbi pürzsz br cilde sahip değğilm.yyaz aylrnda rahtlkla etek,elbse gyemyorm.giyyorum da göze pek hoş gelmiyor..bu etkli oluyormu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda bahsettiğim gibi ben sürekli kullanıyorum ve çok memnunum. Dediğim gibi burada amaç bronz bacak sahibi olmak değil, pürüzsüz görünüm sağlamak ki bence bu konuda gayet başarılı. Benim de alerji dolayısıyla kırmızılıklar oluyor bacaklarımda bunu kullanınca göze batmayacak hale geliyor. Tenine en yakın olan rengi alırsan memnun kalırsın diye düşünüyorum.

      Sil
  2. anldm teşekkrler.bnm bacaklrm çok beyaz duruyor ya.açık ten içn olanı alırsam çok mu beyaz kçr dye dşündm. doğal ten içn olanı alablrm snki.nyse bakıcam saol.

    YanıtlaSil