Top Social

Uzuuunnn Bir Yol Var Önümüzde...

8/25/2011

Aslında bayramda tatile çıkmak gibi bir niyetimiz yoktu, ancak 1,5 gün izin kullanarak 10 gün tatil yapma fikri bir anda aklımızı çeldi. 

İznimi aldım ve nereye gideceğimizi düşünmeye başladık. Benim tercihim Ayvalık'tı, Ege, Akdeniz'de bir çok yeri görmüştüm ancak Ayvalık'a gitmek kısmet olmamıştı, Çanakkale üzerinden gezerek gideriz diye düşündüm. Eşim tercihini Doğu Karadeniz'den yana kullandı, "ne zamandır fırsat kolluyorduk gidebilmek için bundan iyi zaman mı olur" dedi. 

Eşimin Rize'de teyzesi ve kuzenleri var, "hem onlarla görüşürüz hem de görmek istediğimiz yerleri görürüz" dedi. Yok canım, 12 saat yol arabayla gidilir miydi, hem denize giremeyiz oralarda (benim için tatil=deniz), hem napıcaz akrabalar falan filan  (tatilde başbaşa olmayı her zaman tercih ederim) v.s.şeklinde itiraz etsem de Karadeniz'in cazibesi ağır bastı, sonunda ikna oldum.

Böylece gün saymaya başlamış bulunuyoruz...

Fırsat buldukça gezdiğim yerleri paylaşıcam bu sayfalarda, fırsat olmazsa da döndükten sonra özet olarak anlatırım :)


(not: neden arabayla gidiyorsunuz derseniz, bayrama 1 hafta kala uçak bileti bulunmaz, bulunsa da pahalı olur, hem zaten Karadeniz'i hiç görmedim geze geze gitmek ve Rize'de arabayla istediğimiz gibi takılmak iyi olur dedik)
Post Comment
Yorum Gönder