Top Social

I SMURF IT :)

10/18/2011
Şirinler, çocukken en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi. Hatırlıyorum da 4-5 yaşlarındayken ne zaman pikniğe gitsek ağaçların dibine dikkatlice bakmaktan kendimi alamazdım, çünkü her bölümün sonunda şöyle bir şey derdi "eğer yeterince dikkatli bakarsanız ormanda onları görebilirsiniz", bir yandan bilirdim saçma olduğunu, ama bir yandan içimden bir ses ya doğruysa derdi, kimseye çaktırmadan araştırmaya devam ederdim :)



Geçtiğimiz Pazar günü, yağmurlu, kasvetli ve soğuk havada yapılabilecek en iyi şeyi yaptık, evde oturup tüm gün film izledik. İzlediğimiz filmlerden biri de Şirinler (The Smurfs)'di. Sinemada izlemek istemiştim ama bir türlü denk gelmemişti, hatta çocuk filmi gibi sıkılabilirsiniz falan diye yorumlar duymuştum ve hevesim kırılmıştı. Her zaman her yoruma inanmamak lazımmış, bence kesinlikle çok eğlenceli bir filmdi, rengarenk, neşeli, heyecanlı. Sakar şirin yüzünden başlarına gelenlere çok güldüm, Gargamel'in düştüğü haller çok komikti. Laf olsun diye film yapmamışlar, gayet de güzel bir konuyla bağlamışlardı. Hem çocuklara hem de bizim gibi şirinleri izleyerek büyümüşlere iyi vakit geçirtecek bir film. Filmden sonra bütün gün dilime şirinlerin şarkısı dolandı La la la la la la


Şimdi ilk işim gördüğüm yerde şu aşağıdaki Şirinler biblolarından alıp evde bilumum yerlere koymak olacak :) 

5 yorum on "I SMURF IT :)"
  1. o zaman ben de bir an önce izliyorum:) bugün bir arkadaşım profil resmini şirine yapmış ama yok böyle bir şey. bakmaktan kendimi alamıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle izle, zaten severdim bu minik mavi yaratıkları, filmden sonra aşık oldum :)

    YanıtlaSil
  3. pembenin tersi ????? Şirinleeeerr..
    Sen ve aslının tabu' da ki konuşmanız.. Şirinler o ana kadar en sevdiğim çizgi filmdi o andan sonra bide bu replik eklendi :))))))))))

    YanıtlaSil
  4. Ha haa evet ya ben Tabu olayını unutmuştum üzerinden en az 10 sene geçmiş olsa gerek :) Pembenin tersi nasıl mavi oluyor ve mavi nasıl şirinleri hatırlatıyor çok acayipti :))

    YanıtlaSil
  5. dün izledim.eğlenceliydi:) gargamel'in dumanlar arasından geçişine çok güldüm yaa:)

    YanıtlaSil