Top Social

1 Kazak 4 Stil

12/08/2011
Bir kadının gardrobunda mutlaka bulunması gereken bazı kurtarıcı kıyafetler vardır, siyah bir takım, siyah dar bir elbise, beyaz bir gömlek gibi.  Benim kış  ayları için olmazsa olmazım düz renk dar boğazlı kazaklardır.

Neden derseniz, işe giderken ceket pantolon giyicem diyelim,  içine ne giyilir: gömlek, ama ben gömlekle daralıyorum, kolumu uzatıyorum gömleğin duruşu bozuluyor, hadi tekrar düzelt pantolonun içine sok falan zor iş yani, ben kolayını buldum yazın bisiklet yaka t.shirt, kışın boğazlı kazak  giyiyorum.

Geçen gün C&A'da uygun fiyata çok hoş boğazlı kazaklar gördüm, dayanamadım 3 rengini birden aldım, siyah, acı kahve ve gri. Bu kış artık başka bişeye ihtiyacım olmaz :) Haftasonları kotun üstüne, haftaiçi işe giderken şık bir eteğin üstüne ya da ceket içine giyilebilir. Üzerine de bir fular ya da bir kolye taktık mı tamamdır. Bir taşla bir sürü kuş :)

Aşağıda bir siyah kazağı alıp dört farklı tarz oluşturdum, bu tamamen benim stilimi yansıtıyor, siz de kendinize göre farklı tarzlar yaratabilirsiniz.



4 yorum on "1 Kazak 4 Stil"
  1. vallahi güzel kombinler bende fular hastasıyım. AMa istediğim gibi bir fular bulamdım.:( hastalığım sadece teşhis boyutunda tedavisi daha gerçekleştirilmedi. Hediye çekilişine bekliyorum kuzu :)

    YanıtlaSil
  2. LCW'de çok güzel seçenekler var, ben iki tane almıştım, içinden ince lastik geçirilmiş kendinden büzgülü oluyorlar. Bir bak bence oraya.

    YanıtlaSil
  3. Kombinler süper olmuş abla.. Bu kombinlere bakınca etek ve şortlu kombin tam senlik :)))

    YanıtlaSil
  4. Evet Gamzecim aynen benim giyim tarzım :)

    YanıtlaSil