Top Social

Herbalife Ürünleri ile Eğlenceli Bir Etkinlik

8/01/2012

Son günlerde birikmiş bir çok konu var ve fakat benim yazacak halim yok. Tatil sonrası iş yoğunluğu, sıcakların verdiği bezginlik derken, blog yazılarımı da biraz ihmal ettim. Ancak etkinlikler üst üste gelmeye başlayınca bir yerden başlamak lazım dedim :)

Temmuz'un ilk haftası Herbalife ürünleriyle tanışmak için EKS Mutfak Akademisi'nde blogger arkadaşlarla bir araya geldik. Benim zayıflama ürünlerine hiç ihtiyacım olmadı şimdiye kadar. Hatta metabolizmam o kadar hızlıydı ki kilo almak benim için sorundu. (30 yaşından sonra işler biraz değişti :) Dolayısıyla Herbalife veya herhangi buna benzer bir ürün ilgimi hiç çekmedi.

Bununla birlilkte, yeni ürünler hakkında bilgilenmek her zaman hoşuma giden bir şey olduğundan daveti seve seve kabul ettim. Epey kalabalık bir blogger grubu olarak EKS Mutfak'ta tezgahlarımızın başında yerimizi aldığımızda ne yapacağız acaba diye merak içindeydik.

İlk önce hepimize dağıtılan farklı meyveli reçetelere göre shakerlarımıza toz şeklindeki Formül 1 Besleyici Shake Karışımından koyarak üzerine süt, buz ve meyvelerimizi ekledik. Sonra en eğlenceli kısım hep birlikte shakerları sallamaya başladık. Sonunda hazırladığımız içecekleri buzdolabına koyduk. İyice soğuduktan sonra  tattığımızda benim çok hoşuma giden bir içecek oldu. Gerçekten inanılmaz lezzetliydi. Bunun amacı günde bir veya iki öğün yemek yerine bu karışımla beslenip kilo vermekmiş. Ne kadar sağlıklıdır değildir bir yorum yapamam, zaten o şekilde kilo vermeyi de pek düşünmem ama gün içinde açlık krizine girdiğimde abur cubur yerine bunu tercih edebilirim, yazın soğuk soğuk güzel gider.

İçeceklerden sonra yine her grup kendilerine dağıtılan tariflere göre farklı yemekler hazırlamaya başladı, yemeklerin hemen hepsinde sos olarak Gurme Domates Çorbasını kullandık, normalde bu karışım çorba niyetine içiliyor, ama az suyla koyu bir kıvamla yemeklerde sos olarak da kullanıyorlar. Şahsen ben bu şekilde pek tercih etmediğimi söyleyebilirim. Bu hazırladığımız yemeklerin hepsinin tarifi Herbalife'ın yeni çıkardığı yemek kitabında da bulunuyor ayrıca.

Hepimiz yemeklerimizi hazırladıktan sonra EKS Mutfak Akademisi'nin arka bahçesinde bizim için hazırlanan masada yerlerimizi aldık. Yaptığımız yemekler de sofraya yerleştikten sonra sohbet eşliğinde yemeklerimizi yedik. Neler yoktu ki somondan tavuğa, ekmekten keke her çeşit mevcuttu.
Yemek sırasında Herbalife Aloe Konsantre ile hazırlanan içecek hepimizin çok hoşuna gitti. Ben kaç bardak içtim hatırlamıyorum. Çok hafif ve serinleticiydi. Sanırım en sevdiğim ürün de bu oldu. Yapay tatlandırıcı ve renklendirici de içermiyormuş.


Sonuç olarak blogger arkadaşlarla bir araya gelip, bol sohbetli, keyifli bir akşam geçirmemizi sağlayan Herbalife'ın güleryüzlü ekibine ve bizi o harika bahçede ağırlayan EKS Mutfak Akademisi'ne çok teşekkür ediyorum.
6 yorum on "Herbalife Ürünleri ile Eğlenceli Bir Etkinlik"
  1. herbalife hakkında verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim böyle keyifli bir gün geçirmemize vesile olduğunuz için.

      Sil
  2. Gerçekten Muhteşem bir anlatım herbalife yemeklerini bu kadar güzel anlattığınız için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Verdiğiniz bilgiler ve güzel paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Özge hanım blog'unuzu beğenerek ve ilgiyle takip ediyorum. Yazılarınızda çok akıcı bir dil kullanıyorsunuz. Bu da beni yazılarınızı okumaya sevk ediyor. Yazılarınızı severek takip ediyorum.

    YanıtlaSil