Top Social

Milupa Anne Bebek Kulübü

11/05/2012
Sürpriz hediyeleri çok severim, kim sevmez ki:) Bu sabah danışmadan arayıp kargom olduğunu söylediklerinde, beklediğim bir kargo olmadığı için dedim ki sürpriz bir şey geldi galiba. Yanılmamışım, Milupa Anne Bebek Kulübü'nden bir hediye gelmiş.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye olmuştum Milupa'ya, hem hamilelik ile ilgili güzel bilgiler var, hem de hamilelik ve sonrasında 3 kez hediye paketi gönderiyorlar.

Hamileyim Seti: Hamilelik Dünyası ile tanışmanızı sağlayıp merak ettiklerinizi cevaplayacak bir paket (hamileyken gönderiliyor)

Hoş Geldin Bebek Seti: Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda yanınızda olacak bir paket (Bebeğiniz doğduğu ay gönderiliyor)

İlk Kaşığım Seti: Ek besinlere başlama döneminde gönderilen yardımcı bir paket


Ben ilk paketimi aldım bugün. İçinden neler çıktı derseniz: Bebeğimi beklerken kitapçığı ve CD, Nivea'dan krem ve ıslak bez numuneleri, Migros'ta bebek bezi ve bir çok bebek ürünü için geçerli %25-30 indirim kuponları ve Milupa'nın emziren annelere özel çayı Still-Tee deneme paketi.
           
Öncelikle Milupa'ya çok teşekkür ediyor, diğer paketleri de heyecanla bekliyorum ve anne adaylarına bu siteye üye olmalarını öneriyorum.



* Yazılarına yorum yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum diyorsanız şurada detaylı anlatımı bulabilirsiniz.
*  Yazdığın yeni yazılar mail adresime gelsin diyorsanız şuraya mail adresinizi girin, sonrasında bir onay maili gelecek (spam'e düşebilir) o maili onayladıktan sonra işlem tamamdır.
1 yorum on "Milupa Anne Bebek Kulübü"
  1. bizede gelecek demişlerdi ama ikizleime hiç bişey göndermedi :(

    YanıtlaSil