Top Social

Yummy Cupcakes ile Tatlı Bir Yılbaşı

1/03/2013
Gönül isterdi ki yeni yılın ilk yazısında, yılbaşı soframı paylaşayım sizlerle, börekler, mezeler, pastalar yaptım diyeyim, ama maalesef yapamıyorum çünkü bu sene hiç bir şey hazırlamadım. Bu hamilelik beni epey tembel yaptı, son 2 aya girdim, artık her fırsatta kendimi koltuğa atıp dinleniyorum. Mutfağa sadece günlük yemekler için giriyorum, ekstra bir şey yapamıyorum.

Yılbaşı gecesi, annemlerde yemek yedikten sonra arkadaşlara davetliydik, herkes bir şeyler yapıp götürecekti, çünkü gittiğimiz arkadaşın da 2 küçük kızı vardı, yük olmak istemiyorduk kendisine. Ben napsam diye düşünürken imdadıma Yummy Cupcakes ve İglo yetişti (İglo'nun böreklerini ayrıca anlatıcam) 

Yılbaşından önceki hafta sevgili Ayça Oğuş blogunda bir yarışma düzenleyip çeşit çeşit hediyeler verdi, bunlardan biri de aşağıda görülen yılbaşı temalı 20 adet Yummy Cupcakes'ti ve  ben kazandım. 
yummy cup cake Yeni Yıl Hediyeleri :)duyurular
Yummy Cupcakes, 2011'de Amerika'nın en iyi Cupcake markası seçilmiş, California'da  4 mağazası var, dünyadaki ilk franchise'ları da Caddebostan'daki mağaza. Türkiye'ye markayı getiren iki başarılı iş kadını, kurumsal hayattan sıkılıp kendi işlerini kurmaya karar verip başlıyorlar bu işe. 

Yılbaşı günü iş çıkışı Caddebostan'a gittim hediyemi almak için, dükkandan içeri girdiğim anda burnuma gelen o nefis koku beni benden aldı. Evde kek pişirince güzel bir koku siner ya eve, onun 10 katı dükkanın her yanını sarmıştı. İçerde güleryüzle karşılandım, öyle nefis tasarımlar vardı ki nereye bakacağımı şaşırdım. Bir kaç fotoğraf çektim o arada sizinle de paylaşmak için. Vaktim olsa hiç çıkmazdım dükkandan herhalde :)
İçeri girdiğinizde tam karşınızda mutfak var (üstteki fotoda görülüyor) Orada neler oluyor görebiliyorsunuz. Çalışanlar da yılbaşı siparişlerini yetiştirmeye çalışıyorlardı sanırım, ama öyle güleryüzlüydüler ki işlerini severek yaptıkları belliydi.
Bu arada ürünlerde hiçbir katkı maddesi kullanılmıyormuş, evde nasıl yapıyorsanız orada da o şekilde yapılıyor tüm ürünler, beyaz şeker yerine de esmer şeker kullanılıyormuş daha sağlıklı olduğundan.

Cupcake'ler dışında da bir çok ürün var, cake pops, truffle, çubukta cupcake gibi. İstek üzerine de farklı tasarımlar yapıyorlar, babyshower'lar, düğünler, doğumlar için.

Görünüşler on numara, lezzetine gelince, ben çok tatlı sevmeyen biri olarak biraz fazla şekerli buldum, ama mutlaka daha light olan ürünleri de vardır, ya da istek üzerine az şekerli yapılabiliyordur. Arkadaşlar da benimle aynı fikirdeydi şeker konusunda. 

Evdeki iki ufaklığa sorarsanız onlar halinden gayet memnundu, versek oturup bir kutuyu bitirirlerdi :) Hallerinden belli oluyor di mi :)
Yummy Cupcakes İletişim: 
Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. Güneysu Apt. No:12/2 Caddebostan İstanbul (Caddebostan Kültür Merkezi'nin tam karşısında)
0216 369 13 69

* Yazılarına yorum yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum diyorsanız, şurada detaylı anlatımı bulabilirsiniz.

* Yazdığın yeni yazılar mail adresime gelsin diyorsanız, şuraya mail adresinizi girin, sonrasında bir onay maili gelecek (spam'e düşebilir) o maili onayladıktan sonra işlem tamamdır.
4 yorum on "Yummy Cupcakes ile Tatlı Bir Yılbaşı"
  1. Merhaba Özge Hanım! Ne de güzel yazmışsınız:)) Beğendiğinize çok sevindik, hele o iki ufaklığın yüz ifadelerini görüne çok mutlu oldum:)) Çok çok güzel, neşeli, sağlıklı, bebeğinize kavuştuğunuz muhteşem bir yıl dilerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezin Hanım, çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Ufaklıklar gerçekten harikaydı, yerken kendilerinden geçtiler :) Size de mutlu bir yıl diliyorum. Sevgiler...

      Sil
  2. wuhuuuu!diyette olan insana eziyet ayol bu fotolar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten diyette olanların yaklaşmaması gereken bir yer Yummy Cupcakes, insanın aklını başından alıyor :)

      Sil