Top Social

Mutlu Yıllar

12/30/2013

Genel anlamda mutsuz bir yıldı 2013, içinde bulundurduğu 13 rakamının hakkını fazlasıyla verdi. Ölümlerle başladı, olaylarla devam etti, yıl biterken de ülke hala kargaşa içinde.

Ama her şey bir yana, hayatımın en özel yılıydı, geriye dönüp baktığımda hatırlayacağım tek şey kızımın aramıza katılması olacak. 


İnsan hayatında çok özel tarihler vardır, işte 03.03.2013 de benim hayatımın tamamen değiştiği gün oldu. Geçtiğimiz sene kocaman bir karınla karşıladığım yeni yılı bu sene kucağımda bir melekle uğurluyor olacağım :)

Ama sadece anne olmakla kalmadım bir de teyze oldum, hem de anne olmadan 5 gün önce :) İki kız kardeş beş gün arayla doğum yapınca, 2013 bizim için bebek kokusuyla geçen bir yıl oldu.

2013'ün tüm mutsuzluk ve uğursuzluğunu geride bırakmayı diliyor ve 2014'ün önce ülkemiz sonra da hepimiz için harika bir yıl olmasını umut ediyorum...

Beni takip eden herkese ayrıca çok teşekkür ediyorum, siz var olduğunuz sürece ben de daha güzel yemeklerle sizi mutlu edeceğime söz veriyorum :) 

Sevgiyle kalın...
6 yorum on "Mutlu Yıllar"
  1. 2014 de benim icin ayni tarif ettigin gibi bir yil olacak insallah :)

    YanıtlaSil
  2. 2014 daha güzel daha özel geçsin Özgecan :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba :) yeni yıl ile birlikte takipçiniz olmaya başlayanlardanım.. yılbaşı soframızda tarifleriniz vardı.. Mutlu bir yıl olması dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Özlem Hanım, hoşgeldiniz bloguma :) Yılbaşı sofranıza lezzet kattıysam ne mutlu bana. Hepimiz için güzel bir yıl olsun. Sevgiler...

      Sil