Top Social

Eyvah Anneler Günü Kapıya Dayanmış

4/16/2014

Anne olduğumdan beri günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum, tarihlerden de haberim yok, Nisan ne zaman geldi de yarılandı anlamadım. Takvime bir baktım ki anneler gününe az kalmış. 

İlk kez geçen yıl anne olarak kutladım bu özel günü. Anne olunca anlarsın derler ya gerçekten de anlıyor insan annesinin değerini. Ne zormuş çocuk büyütmek, nasıl emek istermiş meğer... Maalesef o emeklerin karşılığını vermemiz imkansız, ama en azından böyle özel bir günde, ufak da olsa bir hediye ile anneleri mutlu etmek lazım.

Sizi bilmem ama benim çarşı pazar gezme gibi bir şansım yok, hafta içi çalışıp, hafta sonu da Gökçe'yle vakit geçirince uzun uzun vitrin incelemeye vakit kalmıyor. Ben de internetten alıyorum her şeyimi.

Anneme ne alsam diye nette dolaşırken dedim ki alternatif anneler günü hediyelerini blogda da paylaşayım, belki yardımı olur benim gibi hediye arayanlara.


Öncelikle ayakkabılara baktım, annem sürekli torunlara bir şeyler alır da kendini hep ihmal eder, yaz da geliyor şöyle rahat bir ayakkabı alayım dedim, sonuçta bütün kadınlar ayakkabıyı sever. Mutluluk garantili bir hediye yani :)

Kadınların asla hayır diyemeyeceği şeylerden biri de takıdır herhalde, ben şahsen severim minik kolye uçlarını, küpeleri falan. Anneniz de seviyorsa, ufak bir takı bugünü hatırlaması için güzel bir anı olacaktır.

Başka ne olabilir diye düşünürken, aklıma parfüm geldi. Klasik hediyelerden biridir belki ama yine de her daim geçerlidir bence. Anneniz sürekli kullandığı bir parfüm varsa onu alabilirsiniz ya da yepyeni değişik bir parfümle, bu koku sana çok yakışacak diyebilirsiniz. Bu arada çok uygun fiyata orjinal parfüm alabileceğiniz bir yer var, tıklayıp bir bakın.

Yok ben böyle günleri sevmiyorum tüketim çılgınlığından başka bir şey değil diyorsanız da hiç olmazsa bir buket çiçek alıp annenize kocaman sarılın. Birlikte geçireceğimiz günler sayılı, hala yanınızdaysa bunun tadını çıkarmaya bakın ve onu mutlu edecek her fırsatı değerlendirin. 
5 yorum on "Eyvah Anneler Günü Kapıya Dayanmış"
  1. Basligi gorunce panik oldum, yoksa kacirdim mi anneler gununu diye;) ben sahsen maddi birsey almaktansa evde yaptigim bir tatli olsun, ya da disarida birlikte bir kahvalti olsun bu tarz seylerden cok hoslaniyorum. Hala kapitalist dunya bu deyip hicbirsekilde hediye almiyorum.
    Almak isteyenler icin tabiki fikirler cok hos.

    Ceviz Hane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlık biraz abartılı olmuş galiba, haklısınız daha biraz vakit var :))) Dışarda kahvaltı da benim çok sevdiğim bir şey, ama anneler gününde her yer çok kalabalık oluyor. Evde yapılan pasta da süper olabilir :)

      Sil
  2. Can Gürkan Polat17 Nisan 2014 14:35

    Anneler gününde ne yapacağını bilmeyenler için hediye tavsiyeleri de güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vayyy Gürkancım senden yorum almak ne kadar güzel :)) Denediğin yemeklere de yorumlarını bekliyorum :)

      Sil
  3. çok güzel bir blog, düzenli olarak takip ediyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil