Top Social

Atölye Balkabağı küçük dokunuşlarla hayata renk katıyor...

4/03/2014

Bugün size çok yaratıcı bir kadın girişimciden bahsedicem. Ben kendisini ortak bir dostumuz sayesinde tanıdım. Bir akşam bana telefon edip, bir yeğenim var çok güzel işler yapıyor, bir girip inceler misin yaptıklarını dedi. 

Instagram'da Atölye Balkabağı hesabında paylaşıyormuş herşeyi. O sırada Gökçe'yi uyutuyordum cep telefonumdan hemen girdim hesabına. Gördüklerime hayran kaldım. Tam benim tarzım olan tasarımlar yapıyordu. Ağırlıklı olarak kişiye özel kırlentler yapıyor ama dilerseniz size özel kavanoz etiketlerinden, özel stickerlara kadar her şeyi bulabilirsiniz. Daha önce tanısaydım, Gökçe'nin doğumgünü için çok güzel şeyler yapabilirdik diye düşündüm, kısmet değilmiş. Bir daha ki seneye inşallah.

Bu güzel tasarımları yapan kişi kimdir diyecek olursanız; Seda Hanım 33 yaşında, Yıldız Teknik Ünv. sanat yönetimi mezunu, biri 5,5 yaşında diğeri 4 aylık iki çocuk sahibi bir anne. Ev bütçesine katkı sağlamak ama daha çok kendini ispatlamak için Atölye Balkabağı'nı açmış. 


Gökçe için de bir yastık tasarlamak istediğini söylediğinde çok mutlu oldum. Bugüne kadar aldığımız en özel hediyelerden biri oldu diyebilirim. Tasarıma bayıldım, kumaşı ve baskısı da gerçekten çok çok kaliteli.
Çiftler için yaptığı yastık tasarımları, yeni evlenecek arkadaşlarınız için çok özel bir hediye alternatifi olabilir bence. 

Siz de oğlunuz veya kızınız için bu harika yastıklardan yaptırabilirsiniz, ya da doğum yapacak bir arkadaşınıza hediye olarak ne alsam diye düşünüyorsanız, çok güzel bir seçim olacaktır.


Mutfağınız için size özel kavanoz etiketleri yapıyor. Ben bayıldım açıkçası.

Eğer kendinize ait bir işiniz varsa, müşterilerinize gönderdiğiniz paketlere güzellik katması için aşağıdaki gibi etiketler de yaptırabilirsiniz. Ki bunlar da çok şık bence.

Diğer çalışmalarını görmek için Instagram'da bu yaratıcı ve zevkli arkadaşı takip etmenizi öneriyorum. Hayata böylesi güzellikler katan herkese sevgilerimi iletiyorum.
4 yorum on "Atölye Balkabağı küçük dokunuşlarla hayata renk katıyor..."
  1. Çok beğendim. Hepsi birbirinden güzel ve zevkli çalışmalar. Hemen takip etmeye başlayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi yaa, ben de çok beğeniyorum tüm çalışmalarını. İnstagramda her gün bakıyorum bugün ne yapmış diye :)

      Sil
  2. Ihtiyacim lan bir donemde bu yaziya rastladigim icin cok sevindim. Cunku ben tum sticker ve etiketleri ETSY`den aliyorum ve amerikadan geliyordu. Maliyet olarak kendi sehrimden daha uyguna getirtiyordum. Iletisime gececeim, tesekkurler.

    cevizhane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selin Hanım, sizin için çok özel etiketler yapacağına eminim Seda Hanım'ın. Heyecanla bekliyorum. Benim de selamımı iletin mutlaka. Sevgiler...

      Sil