Top Social

Bir Tatil Arası Veriyorum...

6/04/2014

En son 2012 Haziran'ıydı. Ayvalık-Foça-Bozcaada gezmiştik 10 gün boyunca. Gökçe'nin de bizimle olduğunu bilmeden :) Tatil dönüşü öğrendim ikiyken üç olacağımızı.

Geçen yaz ne yazık ki tatil yapamadık, 2-3 kez günübirlik Şile'ye gidip denize girdik ama beni kesmedi tabii. Gözümde tütüyor deniz ve kumsal.

Bu sene daha Ocak ayında erken rezervasyon yaptık ve yaz başladığı gibi tatil yapalım dedik. Eşime kalsa Eylül'de gitsek iyiydi ama ben o kadar bekleyemem artık dedim :) Çocukluk arkadaşlarımız 2 çift ile birlikte gidiyoruz hatta ve toplam 4 çocuk :)) Epey maceralı olacak gibi.

Gökçe ile ilk tatilimiz, ciddi endişeliyim aslında, pek de öyle lay lay lom yaşasın tatile gidiyorum modunda değilim. Dinlenemeyeceğimizi de biliyorum ama en azından daha da yorgun dönmemeyi diliyorum :) 

Siz bu yazıyı okurken biz Manavgat'a doğru havalanmış olacağız. Bir süre yazı yazamayacağım da kesin. Yeni yazı yok diye uğramamazlık etmeyin, eski tarifleri karıştırın denemediğiniz bir şeyler vardır belki :) 

Blog yazamasam da diğer sosyal medya hesaplarımda bir şeyler paylaşacağımı umuyorum. Takip etmiyorsanız beklerim. Özellikle twitter ve instagrama.

Dönüşte tatil maceralarımızla karşınızda olacağım. Şimdilik bana müsade...
4 yorum on "Bir Tatil Arası Veriyorum..."
  1. Size iyi tatiller,dediğin gibi çocukla olunca biraz zor olacak. Ama çok da zevkli geçecektir eminim:) Bizde planları yaptık bakalım, maceralarımız nasıl geçecek, tabi ki yazacağım....

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller!! Bizim yerimize de tadını çıkarın. ;)

    YanıtlaSil
  3. İyi dilekleriniz için teşekkürler, gittik ve döndük bile. Çocuksuz tatillerimize benzemiyordu tabii ama yine de keyifliydi :) Çok dinlenmesek de eğlendik diyebilirim.

    YanıtlaSil