Top Social

Sütlü, geleneksel tatlılar... Bu gelenek başka kimde var?

7/17/2014
Pakmaya bu toprakların, bu ülkenin markası olarak, geleneksel lezzetlerimizin korunması noktasında çok hassas: Bugünün aileleri için hazır sütlü tatlılar üretirken de kalitelerini konuşturmuşlar. Usta şefler, işinin uzmanı profesyonellerle büyük bir titizlikle çalışmışlar. Ortaya çıkan sonuçtan ben çok etkilendim... 

Pakmaya Damla Sakızlı Muhallebi’de buram buram damla sakızı lezzeti, kokusu var. Pakmaya Keşkül’de mis gibi bademi hissediyorsunuz... Pakmaya Sütlaç desen kıvamı, tadıyla çok başarılı. Mükemmel kıvam, yoğun lezzetiyle bademli keşkül, damla sakızlı muhallebi, nefis sütlaç... Sofraları şenlendirmek, geleneksel lezzetlerimizi sofranıza konuk etmek için Pakmaya kalitesi ve uzmanlığına güvenebilirsiniz. Bu ustalık sütle birleşince herkes için kolayca, hızla hazırlanan bizden, nefis tatlara dönüşüyor...

Pakmaya sunduğu enfes tariflerle de benim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden lezzetli tarifler sizi bekliyor. Açıkçası ben www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum. En son Çilekli Pelteli Sakızlı Muhallebi tarifini denedim, bayıldım. Eğer siz de bu Ramazan iftar sofralarımı neyle taçlandıracağım, bayramda misafirlerimi nasıl şaşırtacağım diye düşünüyorsanız hiç üzülmeyin. Pakmaya, zengin ürün çeşitleri ve www.mutfaginyildizi.com’daki tarifleriyle sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Mutlaka ziyaret edin.
Hünerli hanımlar... size de tavsiye ediyorum; Pakmaya ile "Mutfağın Yıldızı" olun, sevdiklerinizin gözlerinde mutluluk pırıltıları yaratın... Pakmaya kalitesi, lezzetiyle bol bol "eline sağlık" teşekkürü alın.

Bir boomads advertorial içeriğidir.
4 yorum on "Sütlü, geleneksel tatlılar... Bu gelenek başka kimde var?"
  1. Neden sürekli markaların reklamlarını yapıyorsunuz?Artık neredeyse tariflerinizi,marka yazılarınızın arasında vereceksiniz.Geleneksel tatlıdan bahsediyosunuz ama bunu hazır paket ürünle yapmamızı öneriyorsunuz.Sizce üretmek bu mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke adınızı da yazsaydınız... Benim gibi çok az reklam alan birine biraz ağır bir yorumda bulunmuşsunuz. Bu gördüğünüz Hürriyet'in Bumerang (Blog yazarları platformu) reklamlarından biri. Ve ben sadece arada bir Bumerang reklamı yayınlıyorum. Üstelik altında da bir boomads advertorial diye belirtiyor. Kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok.

      Gizli reklam almam, inanmadığım ürünün adını da blogumda geçirmem. Arada bir paylaştığım markalarla da herhangi bir finansal ilişkim yok. Sadece çok beğendiğim ve kullandığım için paylaşırım. Bana ürün gönderen firmaların ürünlerini dener fikrimi yazarım.

      Blogu sadece hobi için yazıyorum, hayatımı blog üzerinden kazanmadığım için de reklam almak, para kazanmak gibi bir amacım yok. Bir çok blogdan daha sade ve daha reklamsız bir blog benimki. Siz neye kızdysanız artık hırsınızı benden çıkarmaya çalışmışsınız sanırım. Keşke kim olduğunuzu da açıklasaydınız.

      Sil
  2. İsmim Tuğba Kılıç,saklamak gibide bir çabam yok ve sizi bu güzel ramazan gününde kırmak istemem.Sadece anlamadığım şu;peynirli bir tarif veriyorsunuz araya hemen Muratbey kelimesi giriyor,mayalı bir tarife Pakmaya,pizzaya Dr.oetker pizza unu vs..Bu blog sizin elbette herşeyi yapma hakkı size ait,bizde beğenmessek uğramayız(ki sizin sitenize hep uğrarım).Ama bizler niye bloğlara giriyoruz?tarif almaya değilmi?ben sütlaçı bir market rafındaki paketle yapmasını zaten düşünebilirim.yinede sizi kırdıysam affola.Hayırlı günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pakmayayı tariflerimde geçirdim mi hatırlamıyorum bile, hiç bir ilişkim yok firmayla. Dr.Oetker'le de herhangi bir iletişimim hiç olmadı. Hediye ürün bile almışlığım yok kendilerinden. Sadece tarifleri yapanlar hangi ürünü kullandığımı anlasınlar diye yazıyorum markaları.

      Muratbey ise denemem için ürün gönderiyor ben de ürünlerini kullandığımda tarifte belirtiyorum, siz isterseniz başka marka kullanırsınız tarifi etkileyen bişey değil ki zaten. Iglo ile de aynı şekilde bir gönül bağımız var, ki ürün yollamasalar da o marka dışında dondurulmuş gıda kullanmıyorum ben, bunu da sizinle paylaşmakta sakınca görmüyorum.

      Bu arada Pakmaya reklamı gelince bloga da uygun diyerek yayınladım, yayınlamasam da bişey kaybetmezdim ama sakınca görmedim. Zaten blogda sakızlı muhallebi tarifi var ev yapımı, isteyenler için.

      Tabii ki ikinci yorumunuzda olduğu gibi neden böyle bişey yaptığımı sorabilirsiniz, ben de açıkça cevap veririm zaten. Parayla sponsor alsam onu da yazarım sıkıntı yok. Ama ilk yorumunuz biraz kırıcıydı, yoksa sorun değil.

      Sil