Top Social

Bir Canlı Yayın Macerası

10/08/2014

Sosyal medyada beni takip edenler biliyorlar, bayram öncesinde heyecanlı bir olay yaşadım. Takip etmeyenler için bir kez de burada bahsetmek istiyorum.

Bir kaç hafta önce Samanyolu Grubunun Kadın-Aile kanalı MC Televizyonundan bir davet aldım. Deniz Şafak'la Hayata Dair programına katılıp onlar için bir iki tarif yapmamı istiyorlardı. Üstelik de canlı yayında. Düşüncesi bile beni korkuttu, hemen teşekkür edip katılamayacağımı söyleyecektim ki, içimden bir ses, neden olmasın, en azından bir hatıra olur, kızına bırakacak bir anı olur dedi. Olur mu olmaz mı derken, bir kaç kişinin de desteğiyle katılmaya karar verdim. Görüşmelerimiz sonucunda 2.Ekim gününü ayarladık.

Kolayca yapılabilecek 2 tarif belirledim hemen, daha önce blogumda da yayınladığım Limonlu Tart ve Kuru Domatesli Peynirli Muffin'i yapacaktım. Hem pratik hem de farklı tariflerdi. Daha sonra programda çok vakit kalınca hemen bir de Reyhan Şerbetini ekleyiverdik :)

Sabah programdan 1,5 saat önce stüdyodaydım, hayatımda ilk kez bir tv stüdyosuna gidiyordum. Programın yapımcısı Emine Hanım beni karşıladı, hemen saç makyaj yapıldı ve program stüdyosuna indim. Daha önceden verdiğim listeye göre malzemeler hazırlanmıştı. Kafamda hem limonlu tartı hem muffini bir kez daha hazırladım :) Böylece eksik olup olmadığını kontrol ettim. Tabii bu arada çaktırmasam da heyecandan ölüyordum. 

Neyse ki Deniz Şafak çok sakin ve tatlı bir sunucu, onun rahatlığı sayesinde ben de biraz rahatladım. Ve son saniyeler de bitip program başladı, Deniz Hanım kısa bir girişten sonra yanıma geldi, o anda ne söyleyeceğimi ne yapacağımı biraz şaşırdım ama Allah'tan program ilerledikçe açıldım :)

Bir kaç küçük aksilik dışında ki bunlar size pek yansımadı, her şey yolunda gitti, sonradan aldığım yorumlar da iyiydi (nezaketen söylemiyorlarsa tabii :)) Sonuç olarak çok keyifli, heyecanlı bir gün geçirdim. Güzel anılar arasında yerini aldı.

Programda yapılan yemeklerin akıbetini merak eden varsa, program sonrası çay ve sohbet eşliğinde bir güzel yedik :)

Belki bundan sonra ara sıra ekranlarda karşınıza çıkıp size sürpriz yapabilirim kim bilir :)

12 yorum on "Bir Canlı Yayın Macerası"
  1. Canim tebrik ederim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler, güzel bir anı olmuş bence de...

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel bir haber:) Hoş bir tecrübe ve anı olarak kalır hayatınızda, çok iyi olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Ben izledim bile ;) zevkle okuduğum bir bloggerın sesini duymak keyifliydi. Tebrikler...

    YanıtlaSil
  5. izledim ve çok beğendim. çok yakışmışsın, belki bir gün kendi programını sunarsın kim bilir:)

    YanıtlaSil
  6. Çok tebrik ederim, devamını da bekliyoruz. Sevgiler :)

    YanıtlaSil