Top Social

#BenimZamanim Değerli Diyenler...

4/11/2016

Size yeni dahil olduğum bir projeden söz etmek istiyorum. Tavsiye Kanalı'nın yeni kampanyasında Philips Lumea IPL'i deneyen 25 blogger'dan biri de ben olacağım. Önümüzdeki 8 hafta boyunca deneyimlerimi ve sonuçlarını sosyal medya hesaplarımda ve blogda #benimzamanim etiketiyle paylaşacağım.

Philips Lumea IPL evinizin konforunda kendi kendinize epilasyon yapmanızı sağlayan bir alet. Yoğunlaştırılmış Atışlı Işık (IPL) tüye nazik ışık atışları uygulayan bir uygulama. Işık, tüydeki melanin (pigment) tarafından emiliyor ve ışık enerjisine dönüştürülüyor. Bu ışık enerjisi tüy köküne inerek tüy kökünün uyku evresine girmesini sağlıyor. Bunun sonucunda tüy doğal biçimde dökülüyor ve yeniden uzaması önleniyor. 


Projeyi duyunca çok heyecan duydum açıkçası. Çünkü Gökçe doğmadan önce lazer epilasyona başlamıştım, ancak tamamlayamadan hamile olduğumu öğrenip bıraktım, 3 yıldır da devam edemedim. Çünkü gerçekten vakit ayırmanız gereken bir süreç, özellikle de İstanbul'da 5 dakikalık uygulama için, kalkıp 1 saati yollarda harcamak pek mantıklı gelmiyor. Dolayısıyla Philips Lumea benim arayıp da bulamadığım bir çözüm oldu.
Bu arada Philips Lumea Plus yüz için özel tasarlanmış hassas uygulama başlığına da sahip, bu başlıkta yüzün hassas cildini daha fazla koruyan ek bir UV filtresi de bulunuyor. 

Ben henüz uygulamaya başlamadım ancak özelliklerini incelediğimde hoşuma gidenler şunlar oldu;
  • Kablosuz kullanılabiliyor oluşu
  • Kullanım sırasında jel veya ekstra bir parça gerekmiyor oluşu
  • Yüz için kullanılabiliyor oluşu
  • 4 kullanımdan sonra %80 azalma sağlaması (klinik çalışmalar sonucu tespit edilmiş)
Kullanmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Bakalım 8 hafta boyunca neler yaşayacağız. Siz de sürpriz hediyeler kazanmak istiyorsanız, hesabımı mutlaka takip edin. Bununla birlikte Tavsiye Kanalı'nın kampanya sayfasını ve sosyal medya hesaplarını da mutlaka takibe alın ki gelişmelerden haberdar olun. 
Post Comment
Yorum Gönder