Top Social

Ayhan Sicimoğlu... Hastasıyızzzz :)

3/11/2012
ayhan sicimoğlu,latin all stars
İstanbul'da yaşamak çoğu zaman çileye dönse de bazı zamanlar var ki  iyi ki İstanbul'da yaşıyorum dedirtiyor bana. Çünkü ne oluyorsa burada oluyor, konserler, sergiler, fuarlar. Bu şehrin çilesini çekmekle birlikte kaymağını da yiyoruz böylece :)

Dün akşam öğrendim ki Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubu Kanyon AVM de iki saatlik bir konser verecekmiş bugün saat 14:00-16:00 arası. Sabah kahvaltıdan sonra yola çıktık Kanyon'a doğru. Hem Latin  müzik hayranı hem de Ayhan Sicimoğlu'nun hastası olduğumuz için havanın soğuk olması bile engel olamadı bize:)
Ayhan Sicimoğlu'nu tanımayanlar varsa onu iki cümleyle anlatamam maalesef. Şöyle hatırlatayım size, belki görmüşsünüzdür SkyTürk'te her Pazar 12:15'te "Ayhan Sicimoğlu ile Renkler" programını yapıyor. Şapkaları, renk renk fularları, farklı üslubuyla mutlaka dikkatinizi çekmiştir, Türkiye ve Dünyadan değişik yerleri geziyor, yemekler yapıyor, o renkli  ve keyifli sohbetiyle bizi alıp götürüyor. Ama aynı zamanda bir müzik grubu var, mükemmel latin müzikler çalıyorlar. Hatta yeni bir albüm çıkardılar, buradan inceleyebilirsiniz.

Biz uzun zamandır canlı dinlemek istiyorduk kendisini, böyle bir fırsat bulunca kaçırmadık koşa koşa gittik. Ve çok eğlendik. 2 saat boyunca harika müzikler yaptılar. Kanyon'u biliyorsunuz açık hava alışveriş merkezi. Ve bugün inanılmaz soğuktu, beni o soğukta 2 saat boyunca durmaya ikna edebilecek çok az şey vardır... 

Ayhan Sicimoğlu'na ve gurubuna bu muhteşem konser için sonsuz teşekkürler. 

Ve siz hala onunla tanışmadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir...


Bugün çektiğim videolardan birini aşağıda izleyebilirsiniz.



1 yorum on "Ayhan Sicimoğlu... Hastasıyızzzz :)"
  1. latin all star ile verdiği konseri geçen aylarda bende ankarada izlemiştim. hiçbir konserde bu kadar eğlenmemiştim. hastasıyız))

    YanıtlaSil