Top Social

Kızım İçin Huggies

6/24/2013


Bebeği olanların en önem verdiği şeylerden biri bebek bezidir herhalde. 7/24 çocuğun poposunda olduğu için dikkatli seçilmesi şart. Kimi pişik yapar, kimi sızdırır, kiminin lastiği çok sıkar v.s. Ben kızım doğduğundan beri 2 farklı marka kullandım. İkisinin de iyi ve kötü yönleri vardı, maalesef dört dörtlük değildiler. Çevremde Huggies'i öneren arkadaşlarım vardı ama ben bir türlü alıp denememiştim.

Geçtiğimiz hafta Fikrimühim'den gelen paket sayesinde Huggies'le tanıştık. İlgisi olanlar mutlaka görmüştür, Huggies yeni bir seri çıkardı, geçtiğimiz hafta da reklamları dönmeye başladı. Gelen kutuda bu yeni seriden 4 tane bez vardı denememiz için. 

Huggies kız ve erkeklerin anatomik yapılarına uygun olarak emici bölgeyi kızlar için orta kısıma erkekler için ön kısma yerleştirmiş, böylece sızdırma sorununun önüne geçmiş. Kızların bezlerinde Minnie, erkeklerin bezlerinde Mickey deseni var ve çok şirinler.
Yeni çıkan bir ürün olduğu için belki merak edenler vardır diye deneyimlerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle beze dokunduğunuzda hatır hutur değil yumuşacık, gün boyu bebeğin vücuduna temas eden bir şeyden bahsediyoruz, dolayısıyla yumuşak oluşu çok önemli. Kenar lastikleri de aynı şekilde ipek gibi yumuşak, bebeğin bacaklarını sıkıp tahriş etmiyor. Emicilik konusunda hiç sorun yaşamadım, hem sızdırmıyor hem de bebekte pişik oluşmasını önlüyor.

Ve her şey bir yana en güzeli belinin lastikli oluşu. Çünkü benim en büyük derdim, daha önce kullandığım iki farklı markada da belden taşma yapıyordu, sızdırma falan değil direkt bele fışkırıyordu (Çişten bahsetmediğim anlaşılıyor di mi:) Bebeğim anne sütü ile beslendiği için günde en az 5-6 kez sulu bir şekilde çıkarıyor. Ve en az 2 seferinde belden sırtına doğru taşıyor, ben her gün body yıkamakla uğraşıyorum. İşte Huggies'in bel lastiği burada devreye giriyor ve beli güzelce kavradığından dışarı taşmayı engelliyor. Denedim ve onayladım :)

Benim bu bezle ilgili beğenmediğim bir şey olmadı, sanırım evdeki bezleri tüketince hayatımıza Huggies ile devam edicez :)

Ayrıca paketten çıkan indirim kuponları, benim gibi bir kırtasiye delisini çok mutlu eden spiralli defter ve magnet fotoğraf çerçevesi için de Fikrimühim ve Huggies'e çok teşekkürler.

* Yazılarına yorum yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum diyorsanız şurada detaylı anlatımı bulabilirsiniz.
*  Yazdığın yeni yazılar mail adresime gelsin diyorsanız şuraya mail adresinizi girin, sonrasında bir onay maili gelecek (spam'e düşebilir) o maili onayladıktan sonra işlem tamamdır.
3 yorum on "Kızım İçin Huggies"
  1. huggies'in önceki modeli de belden lastikliydi ve ultra prima da belden lastikli özge, sen ne kullanıyordun önceden :) bundan da çıkar yani kaka bu, ona çözüm bulamazlar. bu arada ben de huggies kullanıyorum. ama bana paket maket gelmedi diye gıcık oldum galiba şu an :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk doğduğunda Prima Premium Care kullandım sonra Molfix'le devam ettim. Huggies hiç kullanmamıştım. Tabii dediğin gibi çıkacağı varsa çıkıyor ama en azından bel lastiği biraz koruyor :) Fikrimühim'e üye misin? Bana oradan geldi paket.

      Sil
  2. :) üyeyim ama girmiyorum epeydir. en çok okunan yazım da onların bi ürün tanıtımı valla:p 1 kere yaptım hala okunuyor :p öptüm bebişini, oh mis

    YanıtlaSil