Top Social

Anne Kucağı Gibi Konforlu Ana Kucakları

4/27/2018

Doğumdan önce birçok anneyi tatlı bir telaş kaplar. Bebek odası hazırlamadan, kıyafetlere kadar birçok bebek eşyası alınmaktadır. Bu eşyalardan en sık kullanılan ise ana kucağıdır. Bebeğinizi taşırken ya da evde bebeğinizin güvende uyuması için ana kucağı kurtarıcı en büyük kurtarıcıdır. Ana kucağı bebeğin rahat uyuması ve vakit geçirmesi için bulunmaz bir fırsattır. Novabazar.com üzerinden yapacağınız doğru ana kucağı seçimiyle birlikte bebeğiniz de siz de rahat edeceksiniz.

Ana kucakları iki çeşittir. Bunlar evde kullanılan ana kucakları ve arabada kullanılan ana kucaklarıdır. Eve alınan ana kucakları sallanma özelliğinden dolayı bebeklerin rahat ve güvenli uyuması için tercih edilmektedir. Araba için seçilen ana kucakları ise daha güvenli olması sebebiyle en çok tercih edilen ana kucağı tipidir. Ana kucaklarında, bebeğinizin yaşına, boyuna ve kilosuna göre seçim yapmak çok daha sağlıklı olacaktır. Ana kucağı bebeğiniz doğduğu andan itibaren kullanılabilir. Ancak ana kucağını kullanırken yastıkla bebeğin çok gömülmemesi için destek yapmalısınız. Araba kullanımında ise mutlaka güvenli olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bilindiği gibi, ülkemizde geçtiğimiz yıllarda araçlarda ana kucağı zorunlu hale getirildi.


Ana Kucağı Seçimi Oldukça Önemlidir!

Anneler en çok ana kucağı yeni doğan bebekte kullanılır mı diye merak ediyor. Ana kucağının, yeni doğan bebeklerde kullanılması, bebeğin güvenliği açısından özellikle önerilmektedir. Ana kucağı tercih edilirken, bebeğin kilosuna göre seçim yapmak daha sağlıklı olacaktır. Zevkinize ve kullanım alanınıza göre ana kucağı seçimi yapılabilir. Ana kucağı alınırken özellikle ileriki aylarda da kullanılabilecek bir model seçilmelidir. Bu yüzden oturma yerinin geniş olmasına ayrı bir önem vermeniz gerekiyor. Ev için sallanabilir bir ana kucağı tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Ana kucağı seçiminde en önemlisi ise güvenli olmasıdır. Bu yüzden ana kucağında emniyet kemeri mutlaka bulunmalıdır.

Ana kucağını evde kullanırken yüksek yerlere koymamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle koltukta duran ana kucağı bebeğinizin sallanırken düşmesine sebep olabilir. Bu yüzden en sağlıklısı yere koymanız. Araba için alacağınız ana kucağında ise en önemli olan emniyet kemerleridir. 5 noktalı kemer olan ana kucağını tercih etmeniz gerekiyor. Özellikle ana kucağının kemerlerini önden bağlayarak güvenliğini sağlamalısınız.
Novabazar.com çeşitli seçenekleri ile anne ve anne adaylarına istekleri yönünde tüm ana kucağı ürünlerini sunmaktadır. Siz de novabazar.com ana kucağı ve oto koltuğu kategorisinden tüm ana kucağı seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Post Comment
Yorum Gönder