Top Social

Selülitleri Ütülemeye Devam Ediyoruz

6/04/2015

Tam da 1 ay önce yazdığım yazıda Silk'n Silhoutte denen, kendi minik marifeti büyük bir cihazdan söz etmiştim. Selülitlerle savaşma iddiasındaki bu cihazı, Tavsiye Evi ile sürdürdüğümüz bir proje kapsamında deniyorum. 8 hafta devam edecek ve sonuçları birlikte görücez.

Gel gör ki ben bu 4 hafta boyunca olması gerektiği kadar düzenli kullanamadım, oysa ki insan haftada 2 gün 15-20 dakika vakit bulabilmeli kendisi için ama olmadı. Gökçe'nin soğuk algınlığı ve öksürükle süren 10 gündür geçmeyen hastalığı bana da bulaşınca, elimi bile kaldıramaz hale geldim. Gökçe'nin mızmızlıkları, benim her fırsatta uyuyup dinlenme isteğim falan derken, Silk'n Silhoutte'i ihmal ettim. 


Bir de, tek bir yere uygulayıp sonucu göreyim demek yerine ay bacağıma da deneyeyim, dur göbeğe de yapalım derken dağıldım. Bundan sonraki aşamada tek bölgede düzenli kullanmayı planlıyorum.

Yine de kullandığım süre boyunca edindiğim izlenim sonucu, kullanımı hakkında bir şeyler söylemek isterim
  • Silk'n Silhouette 3 kademede çalışıyor, teninize değdiğinde herhangi bir titreşim v.s yok sadece ısı ve ışık veriyor. Isı sensörü sayesinde vücut ısısının 41 derece üzerine çıkmasına engel oluyor. (Yanarım diye korkmayın)
  • Sessiz çalışması büyük avantaj, kızım uyurken rahatlıkla kullanabiliyorum.
  • Minik boyutları ve tasarımı sayesinde tek elle kolayca kavranıp hareket ettirilebiliyor.
  • Tek sevmediğim şey jel kullanımı oldu. Kullanacağınız bölgeye içinden çıkan jelden biraz sürüyorsunuz ki kolaylıkla hareket etsin ve cilde nüfus etsin ancak 5 dakikada bir jel kuruyor ve yenilemek gerekiyor, o beni biraz sıkıntıya soktu.
  • Her bölge için 15 dakika değil uygulama süresi, bazı bölgeler, 20 hatta 25 dakika gerektiriyor. Kullanım kitapçığında detaylı anlatılmış.
Tabii ki selülitlerle mücadele ederken Silk'n Silhouette'i yediğiniz içitiğinizle ve egzersizlerle desteklerseniz çok daha iyi sonuçlar alabileceğinizi düşünüyorum. 

Selülit genel olarak dolaşım bozukluğu sebebiyle oluşur, hormonal faktörler de etkili olurmuş. Özellikle östrojen selülitin başlaması ve ilerlemesindeki en önemli hormonmuş. O yüzden de hep kadınlarda oluyormuş. Bunun dışında ek faktörler de var tabii, genetik yatkınlık, aşırı yağ ve karbonhidrat alımı, tuz tüketimi, lif yönünden fakir beslenme ve tabii ki hareketsiz yaşam.

Siz de ben herşeye dikkat ediyorum da bir tek Silk'n Silhouette'im eksik diyorsanız o zaman size güzel bir haberim var; Tavsiye Kanalı şurada düzenlediği yarışmayla 1 kişiye 800 TL değerindeki Silk'n Silhouette'i hediye edecek. Yarışma hakkında kısa bilgiyi Tavsiye Kanalı blogdan alıntı yaparak aşağıda paylaşıyorum;

Yarışma konumuz; 
#evimdegüzellik kampanyamız hakkında şimdiye kadar neler öğrendin? Silk’n Silhouette Mucizesine sahip olmak senin için neden önemli?
Selülit azaltımı konusunda devrim yaratan ve vücut hatlarınızı sıkılaştıran yeni buluş Silk’n Silhouette kazanacak Şanslı Meleğimiz olmak için, bilgini ve duygularını bizimle paylaşmanı bekliyoruz. 
Yarışmamıza blog yazınla, yaratıcı video çalışmalarınla ve sosyal hesapların üzerinden #evimdegüzellik hashtagini de ekleyerek katılabilirsin. 
Yarışmamızın son katılım tarihinin 14 Haziran 2015 Pazar günü Saat 23:00′e kadar olduğunu şimdiden ajandanıza yazın.
Post Comment
Yorum Gönder