Top Social

İngilizce Kitap Almak İçin Süper Bir Site

5/08/2012
20 Gündür bekliyordum bu yazıyı yazmak için. Yazmadan önce sipariş verdiğim kitapların elime ulaşmasını istedim. Ondan sonra gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirdim herkese. Ve bugün öğleden önce geldi beklenen kargo :)

Baştan başlayalım; kitap okumayı ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz (ya da şimdi öğrenmiş oldunuz :) Normalde kitaplarımı D&R internet sitesinden alıyorum, fiyatları epey uygun oluyor. Ancak bir süredir arayıp bulamadığım bazı kitaplar vardı. Beth Harbison diye bir yazarın "Shoe Addicts Anonymous" kitabını okumuştum bir arkadaştan ödünç alarak. Çok kolay okunan bir İngilizcesi var ve yazarın anlatım dili çok eğlenceli. Yazarın diğer kitaplarını da okumak istediğimde maalesef Türkiye'de hiçbir yerde bulamadım. Sağ olsun yine sevdiklerim sayesinde Kanada'dan geldi "Secrets of a Shoe Addict" kitabı. O da bitince, amazon.com'a baktım diğerlerini sipariş vereyim diye ama astarı yüzünden pahalıya çıkacaktı shipping (gönderim) ücretleri yüzünden. Ben de vazgeçtim bu sevdadan.

İşte tam böyle bir zamanda sevgili Simay'ın blog yazısını okudum. Dünyanın her yerine shipping ücreti olmadan gönderim yapan bir kitap sitesinden bahsediyordu; www.betterworldbooks.com İlk önce inanamadım nasıl olur diye. Ama gerçekten doğruydu. Üstelik yeni kitapların yanında kullanılmış kitaplar da var ve çok çok ucuza alabiliyorsunuz.

Ben yazıyı okuduktan sonra 15.dk içinde siparişimi vermiş ve mutluluktan uçmaktaydım :) Tabii bundan sonrası heyecanlı bir bekleyiş. Siparişim 19 Nisan'da paketlendi ve bugün yani 8 Mayıs'ta elimde oldu. Zaten tahmini olarak 10 Mayıs olarak belirtmişlerdi, 2 gün önce geldi.
Better World Books, kitap satan bir siteden daha fazlası aslında, mesela her aldığınız kitap için ihtiyacı olanlara 1 kitap bağışlanıyor site tarafından. Siteye kitap da bağışlayabiliyorsunuz aynı zamanda. Kullanılmış kitapların bir çoğu yenilenen kütüphanelerden geliyormuş, kütüphaneler artık kullanmayacakları kitapları buraya veriyorlar. Böylece geri dönüşümle tekrar kazandırılmış oluyor kitaplar.

İkinci el kitap alıyorsanız ki ben öyle yaptım, biri 7$ diğeri 6$'a geldi kitaplar, acaba ne durumda, çok mu yıpranmış diye bir endişeniz oluyor, buna da çözüm bulmuşlar, kullanılmış kitaplar kendi arasında gruplandırılmış, Used Very Good, Used Good, Used Acceptable gibi. Ben mesela birini Used Good diğerini Used Very Good olarak seçtim. Gerçekten biri çok çok iyi durumda kapağı falan tertemiz, diğeri ise kapak biraz kıvrılmış falan ama yine de gayet iyi.

Kısacası ben bu siteye bayıldımm, artık ingilizce kitaplarımın hepsini buradan alıcam, hem ucuz hem de kargo ödemiyorum :)
79 yorum on "İngilizce Kitap Almak İçin Süper Bir Site"
  1. Çok sevindim siteyi sevdiğinize! :D Büyük konuşmayayım ama Amazon'a yoldurtmam kendimi artık. Shipping'in kitaplardan daha pahalıya gelmesi cidden insanın sinirini bozuyor!

    Ben daha geçen gün de yine sipariş verdim betterworldbooks'tan. Heyecanla bekliyorum yine gelmelerini. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o kadar çok sevdim ki siteyi anlatamam. Amazon'dan zaten hiç sipariş vermemiştim, gerçekten çok gereksiz bir shipping alıyor. Ben de en kısa zamanda tekrar sipariş vericem sanırım :)

      Sil
    2. Site güzel evet ama çok çok pahalı bir kitabı http://www.bookdepository.com/ dan aldım sizin önerdiğiniz sitenin tam yarı fiyatına ve sıfır ürün.

      Sil
    3. Aaa harikasınız, bu site de free delivery worldwide diyor, yeni bir kaynak daha bulduk o zaman. Gerçi ben artık e-book olayına geçtim Kindle'a indirip okuyorum kitapları ama yine de aklımda olsun.

      Sil
    4. Muhteşemsiniz
      Çok teşekkür ederim herkesed

      Sil
    5. Denemedim, başka bir siteden hiç kitap almadım, sadece bu siteyi kullandım 4-5 kez. Diğerleri için bir şey diyemiyorum.

      Sil
  2. ne zamandır istiyordun bu kitapları. siteyi bulman güzel olmuş. keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ya ne zamandır istiyordum, artık tek umudum sen kalmıştın Amerika dönüşü senden isteyecektim, Eylül'e kadar beklemek gerekse de :) Çok süper kitaplar değil belki ama ben takınca takıyorum bişeye, bu da öyle kafama taktıklarımdandı işte, şimdi rahatladım. Akşama başlıyorum okumaya :)Sevgiler...

      Sil
  3. Ben de buradan geçen ay bir sipariş vermiştim ve zamanında geldi. Kitap (Nice Work) Used Good olmasına rağmen en ufak bir kırık veya çizik yok. Elimde şu an okunmayı bekleyen 5 kitap var ama onların bitmesine yakın iki kitap daha sipariş edeceğim. Müthiş hizmet! Artık posta parasına, sahaflarda tozlanmaya, aradığını bulamamaya son! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesadüfen öğrendim bu siteyi Simay sayesinde. O yüzden hemen paylaştım blogda duymayanlar duysun diye :) Size de keyifli okumalar o zaman.

      Sil
  4. gerçekten süper oldu. çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol kitaplı günler diliyorum ben de size. Sevgiler..

      Sil
  5. İşte ben iyi haber diye buna derim :)Duru'yu uyutunca bana epey bir boş zaman kalıyor, gelsin İngilizce kitaplar o zaman :) Sağol Özgecim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh süper o zaman, Duru uyurken sen de kitaplara gömülürsün :)Öpüyorum ikinizi de.

      Sil
  6. paylaşımın için çok teşekkürler,iyi oldu benim için de...
    bu arada bende bir ödülün var istediğin zaman alabilirsin sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Paylaşım için çok teşekkür ederim. İstediğim kitapları gönül rahatlığıyla alabileceğim artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydam olduysa ne mutlu bana. Keyifli okumalar size.

      Sil
  8. Paylaşım için teşekkürler, daha alışveriş yapmadım fakat bir sorum olacak, ödeme kısmını paypal ile değil de direkt olarak kredi kartı numarası ile yaparsak sorun olmuyor değil mi, bir de gümrükte takılabilir diyenler oldu, bir sorun oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ödemeyi ben de kredi kartıyla yapıyorum paypal hesabına gerek yok. Kitaplar gümrükte sorun olmuyor. Ben 2 kez alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı. Zaten kitapları okudukça yeni siparis veriyorum. Bağımlılık yarattı bende :)

      Sil
  9. Merhaba, son yorumumdan bu yana siteden 2 sipariş verip 4-5 civarı kitap aldım, öğrenciyim, bu site sayesinde ders kitaplarım neredeyse 5 te 1 fiyatına mal oldu, tekrar böyle bir yazıyı yazıp keşfetmemi sağladığınız için nasıl teşekkür etsem bilmiyorum. Ayrı bir bilgi olarak, sitenin kupon kodları birçok sitede var. Eğer araştırırsanız kupon kodlarını sipariş ekranındda sağ taraftaki coupon bölümüne yapıştırıp aldığınız kitap üzerinden belli bir miktar daha indirim yaptırabiliyorsunuz 3-5 dolar kadar. en az 3 tane kullanılmış kitap için indirim kodu vereyim hatta: BOOKS4GOOD.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumunuz beni çok mutlu etti. Yazdığım yazı bir kişi için bile fark yaratıyorsa benim için büyük mutluluk sebebidir. Kupon olayini da şimdi sizden öğrendim bir sonraki alışverişte deniycem :) Paylaşmak güzel şey :)

      Sil
  10. Merhabalar
    Şimdi baktım da sanırım bu sitede de kargo ücretini ürünlere eklemişler. Genelde Abebooks'ta kitaplar 1 pound altında oluyor, kargo da 3-4 pound arası, Betterworldbooks ise kargo maliyetini kitaba eklemiş direk, fiyatlar 6-7 dolar civarı; ama bağış yapılıyor olması bir artı tabi:) Bundan sonra aklımda olacak.
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  11. YASİN BEYE VE TABİİ Kİ BLOG SAHİBİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER. bEN DE ŞİMDİ İKİ TANE KİTAP SİPARİŞ ETTİM, VE İNDİRİM YASİNİN KODU GERÇEKTEN İŞE YARADI! SÜPER!

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,
    ben sizin blogunuzda okuyarak öğrendim siteyi ve çok hoşuma gitti. Hem kargo parası almamaları hemde bağış kampanyasından dolayı. Hemen istediğim bir iki kitap vardı siparişlerimi verdim fakat hala gelmedi siparişlerim heycanla bekliyorum. Acaba siparişimin nerede olduğunu, hangi kargo firmasıyla gönderileceği, kaç gün sonra ulaşacağı gibi bilgileri görebiliyor muyuz? bilen varsa yardımcı olabilir mi? çünkü Şubat 28 de ben siparişimi vermiştim bugün tam bir ay oldu.
    Not: Siteye mail attım ama iki gündür geri dönüş yapmadılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, açıkçası benim siparişlerim 14 günü geçmeden geldiği için takip etmek için bir girişimde bulunmamıştım. Ama My Account'ı tıklayıp Order History'ye bakarsanız belki bir şeyler görülebilir. Endişe etmeyin biraz gecikse de geleceklerdir. Çünkü normal kargo ile göndermiyorlar, epey uzun bir yol katediyor kitaplar. O yüzden gecikmiş olabilir.

      Sil
  13. Sevincten debeleniyorum su an :) 2 sola bir saga, 3 saga, bir sola.


    Ozge hanim, en icten sevgilerimle, tesekkurler

    YanıtlaSil
  14. Teşekkürler :))) Ne zamandır almayı planladığım bir listem vardı, bu iyi oldu

    YanıtlaSil
  15. Merhaba,
    Elime aldığımda sıkılmadan okuyabileceğim, ingilizcesi zorlamayan romanlar bakınıyorum :) Başka neler tavsiye edebilirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası net bir önerim yok ama yine bu kitaplara benzer chick-lit dedikleri tarz romanlar olabilir. Arkadaşım Shopaholic serisinin de çok kolay okunduğundan bahsetmişti, onlara bir bakabilirsiniz

      Sil
  16. Merhaba,
    Öneri için teşekkürler:) Gerçi ben yazıyı okumadan önce Amazon.co.uk den siparişlerimi vermiş bulundum ancak bir dahaki sefere mutlaka deneyeceğim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki sefere mutlaka deneyin, bir dünya kargo ücreti ödemenize gerek kalmayacak. Sevgiler...

      Sil
  17. Bu tavsiyeyi dan Brown: inferno adlı kitabı nereden daha uygun fiyata bulabilirim diye araştırırken rastgele buldum. ve yazınızı okuduktan 15 dakika sonra (az önce) inferno ve lost symbol kitapları aldım. bu arada ilk defa internet üzerinden kredi kartı kullanarak alış veriş yaptım. umarım sorunsuz şekilde teslim alabilirim. Sanırım çok daha sık kullanıcam bu siteyi. paylaşımınız için şimdiden (kitapları henüz almadım:) teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir an önce kitaplarınıza kavuşursunuz. Çok güvenilir bir site içiniz rahat olsun. Siparişiniz hakkında mail attığınızda da cevap yazıyorlar zaten. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum size.

      Sil
  18. Merhabalar. Stephan Hawking kitabını ingilizce olarak bir türlü bulamadım Türkiyede. En kısa zamanda bu site aracılığı ile sipariş vereceğim. Gerçektende fiyatlar çok uygunmuş. Bilgi paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olmasına çok sevindim. Ben de siteyi ilk bulduğumda inanamamıştım, hem fiyatlara hem de ücretsiz kargo olayına. İyi okumalar size şimdiden.

      Sil
  19. Paylasimlariniz cok güzel, oncelikle bebek bisküvisi tarifiyle bloğunuzu keşfettim. Simdiyse bu siteyi yine bloğunuzdan öğrendim. Keyifle takip edilecek bir bloğunuz var. Tebrikler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum.

      Sil
  20. Merhabalar,
    İnternette yabancı kitap satın almak için araştırma yaparken buldum bu yazınızı. kargosuyla vs toplamda 150 doları geçecek siparişimi sizin önerdiğiniz site sayesinde 50 dolara indirdim (içeriği de arttırmam cabası xD). Kısacası buraya bir teşekkür yorumu bırakmak istedim^^ Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte böyle yorumları seviyorum, birilerine küçücük bir faydam oluyorsa bu sayede, ne mutlu bana... Ben de İngilizce kitaplara Amazon'da bakıp bakıp fiyat yüzünden vazgeçerdim hep, bu site benim için inanılmazdı...O yüzden de herkes duysun faydalansın istiyorum... Size keyifli okumalar...

      Sil
  21. merhaba merak ettiğim bir husus var bir seferde kaç kitap sipariş edebiliyoruz elimde 21 kitaplık bir liste var İngilizce bebek kitapları oğlum için. bir de senede kaç defa kitap siparişi yapabiliriz. bir seferde kaç dolarlk alışveriş yapabiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melike Hanım merhaba, bir seferde istediğiniz kadar sipariş edebilir, yıl boyunca istediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz. Tabii ki böyle bir kısıt yok, ancak Türkiye'de gümrükte sorun yaşamamak adına 100 Doların altında siparişler verirseniz iyi olur, 100 Dolar üstünde sorun yaşayabilirsiniz.

      Sil
  22. Bende burdan kitap aldım ama 25 gün oldu hala gelmedi... Kitapları eline ulaşanlar acaba hangi kargo şirketi ile kitapları geldi yazarlarsa sevinirim... bari o kargo firmasına sorsam diyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kargo firması değil Posta yoluyla geliyor. Epey bir dolaşarak geldiği için şu anda yolda olmalı. Siteye mail atarak bilgi alabilirsiniz. Yola çıktı görünüyorsa mutlaka gelir.

      Sil
    2. Teşekkür ederim cevabınız için..

      Sil
  23. merhaba tavsiyeniz üzerine kitap siparişi verdim 20 gün oldu heyecanla bekliyorum. acaba postaneye mi gelecek eve mi ptt getirecek ? teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal kargo gibi adresinize teslim ediliyor. Süre biraz uzun oluyor ama sıkıntısız ulaşıyor kitaplarınız merak etmeyin :)

      Sil
  24. Merhaba 7-8 aydır kendi kendime ingilizce çalışıyorum.Konuşma noktasında çok fazla bir yere gelmiş sayılmam ama okuduğumu anlama noktasında kendimce iyi olduğumu düşünüyorum ve bunu geliştirmek için ingilizce kitap satan siteleri araştırıyordum.ki siz karşıma çıktınız.İngilizce roman okumayı çok istiyorum.Şu an için biraz zorlansam da okudukça kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum.Siz, benim gibi ingilizce öğrenmeye merak salıp ama hangi kitaptan başlaması gerektiğini bilmeyen bir kişiye ne okumasını tavsiye ederdiniz? Cevabınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  25. teşekkürler,barnes and nobles da fyat göremiyorum bilgin varmı tr ye satmadıkları içinmi alma bölümü yok acaba?

    YanıtlaSil
  26. Öncelikle çok teşekküler. Yapcak bir şey yok bari amazondan alıyım derken yazınızı gördüm. İlk siparişimi biraz önce verdim.
    Tek sıkıntısı yeni kitaplar yok.
    Güzel roman tavsiyelerinizi de bekliyorum.
    Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaramasına çok sevindim :) Ben de epeydir almadım bir şeyler, geçenlerde bir iki romana baktım 2.el bulamadım. Dediğiniz gibi yeni kitaplar olmuyor, çünkü onların 2.ele düşmesi için zaman geçmesi lazım. Ama yine de epey bir şey bulunuyor :)

      Sil
    2. 28 eylülde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı:)
      Daha önce bile ulaşabilirmiş tamamen pttnin sorumsuzlukları yüzünden şans eseri kargonun geldiğini öğrendim.
      Tekrar teşekkür ederim:)

      Sil
  27. Merhaba Ozge,
    Ben ebayden ing.ce kitaplar aldim, gelmedi. Sonra arastirdim ki, Turkiyeye rahat gelen hangi kitapci siteler var. Senin sayfayi buldum, sevindim, hemen 2 kitap aldim ordan. Biri gelmedi, o biri 2 ay sonra geldi. Sasirdim. Siz hangi ilcede yasiyorsunuz? Acaba bizim ilce kargo dagitmada sorun ola bilirmi diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, 2 ay epey uzun bir süre olmuş :) Benim en fazla 20 günde geliyordu. Bazen 15 günde. Ataşehirdeyim ben, PTT kargo ile geliyor ama ilçeye göre fark edeceğini sanmıyorum. Peki siteden size bilgi geldi mi şu kadar sürede gelecek falan diye. Çünkü gemiyle falan geliyor ucuz olduğu için, bir kaç ülkeyi dolaşıyor hatta :)

      Sil
    2. Kitabi alinca 10-21 is gunu yaziyor ya, o muddet gecince yazdim, boyle shippingler 30 is gunu hatta bazen birazcik ta cok ola biliyor dediler. Bayrami da katarsak zaten 2 ay suruyordu. 27 is gununde geldi. O birine kayip heralde deyip refund ettiler de ama ben yine de bekliyorum umutla:)

      Sil
  28. Sey acaba kargo olarak hangi kargoyla geldi? Benn de siparis vermek istiyorum ama ilk once arastirayim dedim. Bu arada baya gec ama kitaplarriniz hayirli olsun diyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tam hatırlamıyorum hangi kargoyla geldiğini ama uzun sürede geliyor 15 gün falan gibi. Çok güzel bir sistemleri var ama gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

      Sil
  29. Harikasınız ya! Kaç senedir almak istediğim bir seri vardı Türkiye'de bulamadım ne kitap fuarı bıraktım bakmadık ne de internet sitesi. Amazon desen kargo uçuyor. Bu bedava kargo olayı çok harikaymış çok beğendim teşekkür ederim çok sağolun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel ne güzel çok mutlu oldum :) İyi okumalar...

      Sil
  30. Used bookları site icerisinden bulamadım ama paylaşımınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı. Used bookları bulabilmem için yardımcı olursanız çok mutlu olrurum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, herhangi bir kitabı açtığınızda altta Used olarak alternatifler çıkıyor. Siz çok özel ya da çok yeni bir kitap mı aradınız acaba. Sitede used books diye ayrı bir bölüm yok ama her kitabın kullanılmış seçeneği oluyor genelde.

      Sil
  31. Merhaba
    İngilizce okuma kitaplarını en uygun nereden alabilirim diye araştırırken sayfanıza denk geldim, iyi ki de gelmişim :) Yalnız aklıma takılan bir soru var :/ malum banka hesabım tl üzerinden sitedeki ödeme biçimi usd. ödeme nasıl oluyor, bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaramasına çok sevindim. Kredi kartınızdan o günün kuruyla çekiyor sanırım. Sorun olmuyor. Size TL olarak yansıyor.

      Sil
    2. Çok sevindim :) teşekkür ederim.

      Sil
  32. İngilizce kitap okumaya heves ettim ve Türkiye'de araştırdım. Ya istediğimi bulamadım ya da bulduklarım 60-70 tl'den başlıyor maalesef.İyi ki sizin sayfanızı gördüm.Harikasınız.Yıllar önce yazdığınız birşey şu an işime yarıyor.Çok çok çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel çok sevindim, ben de bir dönem böyle bir arayışa girmişken bir blog sayesinde bulmuştum bu siteyi, çok işime yaramıştı. İyi okumalar size de :)

      Sil
  33. Özge hanım merhaba, diğer yorum yazanlar gibi ben de ingilizce kaynak kitapları nereden alabilirim diye arama yaparken sitenizi gördüm. harika bir bilgi olmuş. Kitaplar için 15-20 gün bekleyebilirim. ama faturası hemen lazım. Herhalde irtibata geçsem faturayı mail adresime gönderirler değil mi?
    Ramazan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba o konuda hiç fikrim yok sormanız lazim yardimci olurlar herhalde.

      Sil
  34. fiyatlar cok fazla bir roman 88 tl ye denk geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplar pahalı değil Turk lirasi değersiz demek daha dogru ben bu yaziyi yazdığımda dolar tabii 5 tl degildi. 10 dolara kitap almak da cok kârlı bir işti.

      Sil
  35. Teslim onayı mesajı gelmesine rağmen siparislerim gelmedi,ne yapacağımı bilmiyorum PTT yı aradım kargonuz bulunmamaktadır diyor. Yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteye mesaj atın, benim yapabileceğim bir şey yok maalesef

      Sil
  36. Özge Hanım Merhabalar 😇 Bilgilendirici yazınız için teşekkürler. 🙏 Çok uygun fiyatlara, yenisinden hiçbir farkı olmayan ve de temiz ikinci el yabancı dil kitaplarını www.tarz2.com'da da keşfedebilirsiniz. 💚 Çok sevgiler 💙

    YanıtlaSil
  37. Ben istanbulda sahaflık yapıyorum. Elime pek çok ingilizce kitap geçiyor. Tamamı ithal bandrollü ve piyasasından çok uyguna satıyorum. Bana da ulaşabilirsiniz.tel:05527084865
    iyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  38. Ben istanbulda sahaflık yapıyorum. Elime pek çok ingilizce kitap geçiyor. Tamamı ithal bandrollü ve piyasasından çok uyguna satıyorum. Bana da ulaşabilirsiniz.istediğiniz kitaplar varsa gönderebilirim yahut dükkanımıza gelip elden teslim alabilirsiniz tel:05527084865
    iyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  39. fiyatlar artık uygun değil :( gözüme dolar kaçtı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef Dolar an itibariyle 7,77 olunca yurtdışından bir şey almak hayal oldu.

      Sil
    2. Ben yazacacaktım her yıl 1-2 lira artıyor :(

      Sil