Top Social

Lukapu Sayesinde Yemek Kitabım Oldu

4/27/2015

4 yıl önce bu blogu açmaya karar vermemde en etkili sebeplerden biri, arada bir yapıp sonra tamamen unuttuğum yemekleri bir yere kaydedebilmek, lazım olunca dönüp bakmaktı :) Tabii böylece arkadaşlarımla da paylaşmış olacaktım tariflerimi. Evet gerçekten bu kadar basitti sebebi. O zamanlar blog aleminin genişliğinden, sosyal medyanın gücünden falan haberim yoktu. 

4 yıl geçti üzerinden, ben hala kendi blogumu tarif defteri olarak kullanıyorum, çünkü sürekli yapmadığım hiç bir yemeği aklımda tutma becerisine sahip değilim. Bazen sık sık yaptığım 10-15 tarifi deftere yazsam da internetle telefonla uğraşmasam demekle beraber hiç başarılı olamadım.

Ve sonra bir gün Lukapu'yla tanıştım. Sanki aklımdan geçenleri okumuş gibi, en sevdiğiniz tariflerden size bir kitap hediye etmek istiyoruz dediler. Amanın dedim işte aradığım şey buymuş da haberim yokmuş. Hemen tarifleri seçtim ve yolladım. Kargodan çıkan kitabı görünce mutluluktan uçtuğumu söyleyebilirim. En sevdiğim tarifler kitap olarak elimdeydi.


Lukapu ailesine bu harika hediye için çok teşekkür ediyorum. Sitelerine girip incelerseniz çok yaratıcı hediye fikirleri edineceksiniz. Kişiselleştirilmiş takvimler ve fotokitaplar herkesin çok hoşuna gidecektir eminim. Mesela harika bir yaz tatilinden sonra tatil fotolarınızdan oluşan bir anı kitabı yapabilirsiniz, ya da benim daha önce yaptığım gibi anneannelere torunlarının fotolarından oluşan bir takvim... Tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.

Bu arada anneler gününe özel %30 erken sipariş indiriminin de bugün son günüymüş. Yazıyı yazarken fark ettim. Bence bunu bir değerlendirin :)
3 yorum on "Lukapu Sayesinde Yemek Kitabım Oldu"
  1. Gerçekten de çok güzel bir hediye olmuş.
    Düşündükçe insanın aklına bir sürü alternatif geliyor.
    Aklıma gelen birkaç fikir için Lukapu'nun kapısını en yakın zamanda ben de çalıcam sanırım.
    Paylaşımınız için çok teşekkürler, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten insan düşününce çok güzel fikirler çıkıyor ortaya, hoşunuza gitmesine sevindim. Sevgiler...

      Sil
  2. Merhabalar... Lukapu'yu daha önce deneyimlemiştim. Ama yemek kitabı fikri hiç fena değilmiş. Bana daha başka fikirleri de beraberinde getirdi. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil