Top Social

Selülit Düşmanı Silk'n Silhouette ile 8 Hafta

5/04/2015

Kendimi bildim bileli kilo problemim vardı benim, yok yok yanlış anlaşılmasın deli gibi yemek yiyip bir türlü kilo alamamaktı derdim :) 25 yaşındayken 42 kiloydum ve insan gibi yemek yemiyordum, anlatsam inanmazsınız. Gece karnım acıktığı için uyuyamayıp mutfağa gider, yarım ekmek içine ton balıklı mayonezli sandviç yapar, yer ve yatardım. Metabolizma hızım inanılmazdı.

Sonra 30 lu yaşları aşmaya başlayınca o çılgın metabolizma biraz yavaşladı, az az kilolar gelmeye başladı, bir kaç sene önce selülitleri gördüğümde dilimi yutuyordum, bu nereden çıktı diye. Üstüne bir de doğum girdi araya, Doğumdan sonra eski kiloma dönmekle birlikte, vücudum sıkılığını kaybetti. 

Son dönemlerde o şuursuz yemelerimi epey azalttım, ama spor yapmaya fırsat bulamadığım için vücudumu nasıl sıkılaştırırım diye kara kara düşünüyordum, selülitleri zaten artık kabullenmiştim nasılsa bir çaresi yok diye.


İşte tam da bunun üstüne, Tavsiye Evi'nden gelen maille "ne istesem olacakmış" dedim. Bir proje için 50 kişiye Silk'n Silhoutte denilen mucize bir alet gönderiyorlar ve 8 hafta boyunca deneyimlerimizi paylaşmamızı istiyorlardı. Tabii ki kabul ettim :) Ve böylece 8 haftalık macera başladı.

Bu konunun bizimle ne ilgisi var derseniz, şöyle ki beni takip ederseniz ilerleyen haftalarda hem yapacağım çekilişle iki kişiye indirim kuponu vericem hem de Tavsiye Kanalı'nın hediye çekilişlerini sizlere duyurucam.(Twitter ve Instagram hesaplarımı da takip etmeyi unutmayın)

Silk'n Silhoutte Hollanda kökenli ve Avrupa'nın en güvenilir firmalarından Silk'n firmasının bir ürünüymüş. #EvimdeGüzellik diyen kadınlar için bulunmaz nimetmiş. Haftada 2 gün sadece 15 dakikalık uygulamalarla aşağıda yazanları vaadediyormuş;

- Dip cilt tabakalarını sağlamlaştırır.
- Gevşek cildi gerginleştirir.
- Selülit oluşumunu ve vücut çizgilerini azaltır.
- Daha sıkı vücut şekli, daha iyi cilt yapısı ve cilt esnekliği sağlar.
- Cilt dengesini korur.
- Cildin gençleşmesine katkı sağlar.
- Vücut hatlarını sıkılaştırır.
Uzun zamandır kendimi şımartmayı ihmal ediyordum, zaten kuaförde, güzellik salonunda vakit harcamaktan hiç hoşlanmadığım için Silk'n Silhoutte'in evde kolaylıkla uygulanabilmesi beni çok mutlu etti. Haftasonu denemelere başladım bile. Sonuçları merakla bekliyorum.

Nereden buluruz da alabiliriz diyorsanız Hepsiburada.com da satılıyor, güvenli alışveriş için tavsiye ederim. 
1 yorum on "Selülit Düşmanı Silk'n Silhouette ile 8 Hafta"
  1. bilgileriniz için teşekkürler
    ben de mutlaka denemeliyim
    selülit benimde sorunum ve çok rahatsız oluyorum
    bana bu ürünü önerdiler
    aslında bu da iyi geldi bana düzenli olarak kullandım.
    http://www.indirimvekalite.com/kozmetik-saglik-bakim-k-21/vucut-bakimi-k-10149/inceltici-selulit-k-10181/roc-anti-cellulite-micro-actif-concentre-150-ml-u-111653.html

    YanıtlaSil