Top Social

Küçük Dokunuşlarla Büyük Farklar...

11/21/2017
Son 3-4 aydır evde dekorasyonla ilgili dönüşüm içindeyim. Neredeyse evliliğimizin 9 yılı bitti ve 9 yıldır aynı mobilyaları kullanıyoruz, üstelik bir de çocuk büyütünce, mobilyalarda hal kalmadı. Çocuk kilidinden mahvolmuş vitrin, üstünde zıplamaktan yayları fırlamış koltuk falan hayal edin :)) Baktım ki Gökçe artık 5 yaşına geliyor, değişim zamanıdır dedim.

Öncelikle, aldığımda krem rengi olan ama yıllar içinde orjinal renginden eser kalmayan köşe koltuğumu değiştirmekle başladım işe. Sonra vitrin aramaya başladım, istediğim gibi bir şey bulamayınca eski vitrini beyaza boyadı eşim, şahane oldu, evimizin herşeyi mobilya mağazası da gerçekten o süreçte herşeyimiz oldu :))  İndirimde 2 kapaklı bir dolap, şahane bir berjer, Gökçe'nin odasına masa falan derken, ev yavaştan istediğim hale dönüşmeye başladı. İnsan bir kere başladı mı kendini durduramıyor, bir anda her şeyi yenilemek istiyor.

Bu arada dekorasyon sitelerine dalmış, farklı neler yapabilirim diye araştırırken, Pixers isminde bir siteyle karşılaştım. Öncelikle duvar kağıtları ilgimi çekti, sonra çıkartmalarını gördüm bayıldım. Aa bu nasıl bir şey ki derken, sitede neredeyse yarım saat dolaştım. Pixers çeşitli desenlerin satıldığı bir pazar yeri aslında, bir sürü tasarımcı burada kendi desenlerini satıyor, dolayısıyla da sınırsız seçenek, milyonlarca desen var.
Özellikle salonda bir duvarı, muhtemelen tv nin bulunduğu duvarı farklı bir duvar kağıdı ile renklendirmek istiyorum. Aslında böyle radikal değişiklikler yapamam ama sitedeki fotoğraflar o kadar hoşuma gitti ki bir anda neden olmasın derken buldum kendimi :)

Bir de Gökçe'nin odası için Pixers Çıkartmalar'dan güzel bir çıkartma seçmek istiyorum. Bu çıkartmalarda uygulanan Pixerstick teknolojisi istediğiniz zaman istediğiniz yere kolayca yapıştırıp değiştirebileceğiniz, dayanıklı, uzun ömürlü, yapışkanlı bir malzemeymiş.

Çocuk odasına düşündüğüm için ve Gökçe alerjik bir çocuk olduğu için çevre dostu teknolojilerle üretiliyor olması, sağlığa önem vermeleri de hoşuma gitti.

  

Bu arada buzdolabı çıkartmaları, masa, dolap çıkartmaları, kapı çıkartmaları gibi çok değişik seçenekler var. Gerçekten sınırı yok, tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Ben bir kaç şeyi gözüme kestirdim. Bakalım neler olacak. 

Aşağıda sizin için bir kaç örnek seçtim. Belki siz de bir anda evi değiştirmek isteyebilirsiniz :) Aa bu arada neler oluyor, Özge'nin Oltası yemek blogundan başka alanlara mı kayıyor diye endişe etmeyin, yemeklere aynen devam, arada sevdiğim şeyleri önermeyi seviyorum. Bu yazı da öyle bir şey :) 



4 yorum on "Küçük Dokunuşlarla Büyük Farklar..."
  1. Hevesle okumaya basladim ama reklammis😔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklam olabilir ya da olmayabilir önemli olan farkli bir siteden bahsediyorum ve gercekten hosuma gitmeyen hicbir seyi blogda yazmiyorum. Bu siteyi yazmışsam hosuma gittiği ve başkalarının da hoşuna gideceğini düşündüğüm içindir.

      Sil
  2. Bende tam sizin gibi bi ruh hç halindeyim hemen bakacağım tavsiye için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, fikir verebildiysem ne mutlu bana :)

      Sil