Top Social

Jr. Sous Chef Hazır Makarna Sosları

8/28/2020


 Hazır Makarna Sosları ile Pratik Lezzeti Yakalayın

Makarnaya hak ettiği değeri vererek lezzeti iliklerinize kadar hissedebilmeniz için çeşitli makarna sosları yardımınıza koşuyor. Birbirinden enfes, lezzetli hazır makarna sosları ile hayalinizdeki makarna tadına ulaşamamak içten bile değil. Bu noktada da doğal ve muhteşem lezzete sahip hazır makarna soslarını bulmak ve kullanmak işin püf noktalarından. Seçeceğiniz hazır ürünlerin işlenişinden ambalajlanmasına kadar her noktasına dikkat etmelisiniz. Doğal ve organik ürünlerden yana yapmalısınız tercihinizi. Tamamen özgün ve lezzetli Jr. Sous Chef hazır makarna sosları ile pratik ve sağlıklı makarnaları servis etmek mümkün! Sevdikleriniz ve kendiniz için makarnalarınızı Jr. Sous Chef'in özel ve %100 doğal ve organik makarna sosları ile hazırlayabilir; damağınızda oluşan lezzet hazzını doruklarınıza kadar hissedebilirsiniz. Peki, bu kadar sos arasından hangisini, nerelerde tercih etmeliyim? Bu soslar nelerdir? Gelin, birlikte çeşitli hazır makarna soslarını inceleyelim.

Enfes ve Tercih Edilen Makarna Sosları!

Her insanın birbirinden farklı damak zevki mevcut ve belirli bir tadın herkese hitap etmeyeceği aşikar! Bu noktada hazır makarna sosları da değişik, birbirinden farklı damak zevklerine uygun olmalı. Günümüzde sıklıkla tercih edilen domatesli makarna sosu çeşitlerinden olan fesleğenli, napoliten ve kekikli soslar genel bir kitlenin damak tadını yakalamış durumda. Her bir sos farklı yapıdaki domateslerden elde ediliyor ve haliyle farklı lezzetler ortaya çıkıyor. Dişe gelir spagettilerinizin değerine değer katacak, al dente tarz spagettilerinizin tadını ikiye katlayacak sosları hazır olarak bulmak günümüzde çok kolay!



Organik Fesleğenli Hazır Makarna Sosları

Fesleğen aromasının sahip olduğu eşsiz lezzeti ve Ege Bölgesinde olgunlaşan domateslerin doğallığı ve tadı ile üretilen fesleğen aromalı hazır makarna sosları en çok tercih edilenler arasında. Genellikle spagetti türü makarnada sıklıkla tercih edilen fesleğenli makarna soslarını yine erişte veya farklı makarna türleri ile de kullanabilirsiniz. Ünlü şeflerin tavsiye ettiği, Roma, Rio Grande gibi domates türlerinin fesleğen ile enfes uyumunu yaşamak için sosu makarnanıza piştikten sonra ilave etmeniz yeterli!

Organik Kekikli Hazır Makarna Sosları

Yine kekik hayranı bir kişiliğe sahipseniz bu noktada makarna içerisinde de kekik tadını denemek sizleri mutlu edecektir. Yine dünya çapında ünlü şeflerin tercih ettiği ve önerdiği soslarda kullanılan San Marzano, Roma gibi domatesler bu soslar için bire bir! Az miktardaki defne ve kekiğin, Ege taraflarında yetiştirilen domatesler ile oluşturduğu lezzeti Jr. Sous Chef'in hazır makarna soslarında bulabilmeniz mümkün. Bu özellikleri ile klasik İtalyan esintisini makarnalarınızda hissedebilirsiniz. Her çeşit makarna türünde tercih edilebilen kekikli hazır makarna sosları ile de birbirinden harika servisler oluşturabilirsiniz.

Organik Napoliten Hazır Makarna Sosları

Ayrılmaz ikili sarımsak ve soğanın muhteşem uyumunun etkisine bir de Ege'nin taze domatesleri eşlik edince lezzetiyle dillere destan olabilecek Jr. Sous Chef napoliten hazır makarna sosu ortaya çıkıyor. Napoliten hazır makarna sosları sahip olduğu aroması ile özellikle tereyağlı spagetti makarnanın yanında çokça tercih ediliyor. Hem görüntü olarak hem de enfes kıvamıyla konuklarınızın ve sizin baş tacınız olabilecek nitelikte bir sos. Bu enfes sosun en yakın arkadaşı da güzel zeytinlerden elde edilen zeytinyağı! İster soğuk olarak isterse sos tenceresinde yeterli miktarda ısıl işleme tabi tutarak sosu makarnanıza ilave edebilirsiniz. Napoliten makarna sosları makarnalarla birlikte ortaya koyduğu muhteşem tadı diğer birçok yemekte de gösteriyor.

Hazır makarna sosları konusunda tamamı ile pastörize işleme tabi tutularak üretilen, kimyasallardan uzak, katkı maddesi kullanılmayan, bakanlık onaylı organik sertifikalı Jr. Sous Chef ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sofranıza ve yemeklerinize gereken değeri vermek için sizler de Jr.Sous Chef ürünlerine ulaşabilirsiniz.


Bu bir advertorial reklam içeriğidir.

2 yorum on "Jr. Sous Chef Hazır Makarna Sosları"
  1. 2012 yılında 10.5₺'ye ingilizce bir kitabı sipariş vermişsiniz.
    Şimdi light noveller olmuş 150₺ içim gitti yazınızı gördüğümde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef 2012 yılındaki dolar kuruna bakınca insanın içi acıyor. Şu anda 7.33 dolar kuru. İngilizce kitap okumak isteyenlere Kindle Ebook Reader öneririm. Ben artık o şekilde okuyorum. Hatta bununla ilgili de bir yazım var blogda.

      Sil