Top Social

Bahçenizde Yemeklerinize ve Pikniklerinize Renk Katacak Mobilya Modelleri

8/08/2022

 


Bahçede sevdikleriyle birlikte yemek yemekten, bu keyifli zamanı güzel havalarda dışarıda geçirmekten hoşlanmayan yoktur. Sonuçta hepimiz sevdiklerimizle olan keyifli zamanlarımızı uygun koşullarda dışarıda, güneşin altında, cıvıl cıvıl geçirmek isteriz. İşte bu pikniklerinizi az sonra bahsedeceğimiz dış mekana uygun mobilya modelleriyle daha konforlu ve keyifli kılabilirsiniz. Dilerseniz bahçenizde, pikniklerinizde kullanabileceğiniz mobilya önerilerimize geçelim.


En Moda Yemek Sandalyeleri

Soframıza eşlik edecek, yemek yerken bizi rahatlıkla destekleyecek bir yemek sandalyesi seti muhtemelen hepimizin olmazsa olmazı. Neyse ki bu sandalyeler birçok farklı modelde karşımıza çıkmakta. Sandalyelerin kimi iç mekan için uygunken kimi de bahçe koşulları için daha iyi şartlarda üretiliyor. Bahçenizde, yani dış mekanınızda kullanabileceğiniz mobilya modelleri de aslına bakılırsa oldukça çeşitli. Bahsettiğimiz çeşitlerden size uygun olanlara göz atarak kendinize uygun bir sandalye arayabilirsiniz.

Katlanabilir Yemek Sandalyeleri

Genellikle suni deriden üretilen katlanabilir sandalyeler, mobilite avantajlarıyla öne çıkmakta. Dış alanda rahatlıkla katlayıp taşıyabileceğiniz, isterseniz arabanıza atıp pikniğe götürebileceğiniz bu sandalyeler, bol bol geziyorsanız işinize yarayacaktır.

Plastik Yemek Sandalyeleri

Plastik sandalyeler de dış alan kullanımı için oldukça uygun, zira bu malzeme dış mekanın getireceği pislenmeye ve hava koşullarına karşı oldukça dayanıklı. Dolayısıyla plastik yemek sandalyeleri bahçe için oldukça fazla tercih edilen sandalye türleri arasında bulunmakta.

Rattan Sandalyeler

Bahçenizde hem oturmak hem de yemek yemek için kullanabileceğiniz poli rattan sandalyeler de tıpkı plastik sandalyeler gibi malzemesiyle öne çıkmakta. Kolaylıkla temizlenebilen, hava koşullarına dayanıklı rattan malzeme, dış mekan için biçilmiş kaftan. Dilerseniz ek olarak minder kullanıp bu sandalyeleri daha da konforlu hâle getirmeniz mümkün.

Bahçe Mobilya Setleri

Bahçenizde kullanabileceğiniz sandalyeleri tek tek alabileceğiniz gibi masayı da içeren dış mekan mobilya setleri de sizin için güzel bir seçenek olabilir. Bu bağlamda aşağıda verdiğimiz önerilere göz atabilirsiniz.


Poli Rattan Setler

Dış mekan için oldukça uygun olan rattan malzeme, hiç şüphesiz ki mobilya setleri içerisinde de oldukça rağbet görmekte. Siz de masası çeşitli ahşaplardan üretilen farklı farklı mobilya setlerine göz atabilirsiniz.

Alüminyum Döküm Setler

Minik alüminyum döküm mobilya setleri sayesinde bahçenizde oturabilecek butik bir alan oluşturmanızın yanı sıra estetik bir alan oluşturmanız mümkün. Set için dilediğiniz renk seçeneğine göz atarak bahçenizde bulunan diğer mobilyalar veya eşyalarla da bir uyum yakalayabilirsiniz.

Katlanır Bistro Setler

Daha mobil bir mobilya seti istiyorsanız bakmanız gereken şey kesinlikle katlanabilir setler. Gerek masası, gerek sandalyeleri kolayca katlanarak taşınabilen bu mobilya setlerini ister kendi bahçenizde kullanın, isterseniz de katlayarak pikniğe veya başka bir alana götürün.

Piknik için, bahçenizi dekore etmek için, yemeklerinize renk katabilmek için kullanabileceğiniz dış mekan mobilyası önerilerimiz bu şekildeydi. Kendinize göre diğer modellere de göz atarak bütçe ve zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz.


Bu bir advertorial reklam içeriğidir

Post Comment
Yorum Gönder