Top Social

Tefal Yoğurtçu Geldi Haaanımm

10/05/2011
Bugün beni çok mutlu eden bir olay oldu. Tefal ve Fikrimühim'den bir hediye aldım "Tefal Yoğurtçum". Böyle yazınca güzel olmadı en baştan anlatıcam. 

Her şey bir yaz günü Fikrimühim'den gelen davetle başladı :) MSA'da yapılacak olan Tefal Actifry ürünü workshop'ına davetliydim. (Workshop ile ilgili detaylı yazımı burada bulabilirsiniz.)

Etkinlik sonunda bize dağıtılan mektuplarda şöyle birşey diyordu; eğer workshop'ta yaşadıklarınızı ve Actifry deneyiminizi sosyal medyada paylaşırsanız aranızdan en güzel paylaşımı yapana yeni çıkacak bir ürünümüzü hediye edeceğiz.

Ben zaten ucunda böyle bir hediye olmasa da blogumda bundan bahsetmeyi planlamış ve fotoğraflar da çekmiştim. Doğal olarak blog, facebook ve twitter gibi tüm platformlarda bu deneyimi paylaştım çünkü etkinlikten ve Actifry'dan çok memnun kalmıştım. Ve bir süre geçtikten sonra hediye olayını da unuttum gitti.

Ta ki bugün twitter'da bir arkadaşın twitini görene kadar, "Tefal'den gelen hediyem" diye yoğurt makinasını fotoğraflamış. Bir burukluk oldu bende, tüh demek ki ben kazanamadım dedim. Amaaa daha bunu düşünmek için erkenmiş, aradan 1 saat geçmeden annem aradı "kızım sen ne aldın Tefal'den, bir paket geldi sabah" demesin mi. Bende ampul yandı direk. Çığlık kıyamet yaşasınnn hediyem gelmiş diye zıplıyorum. 

Beni tanıyanlar bilir, 

1- her nevi mutfak araç gerecine, tabaktı çanaktı, bardaktı, mutfak aletiydi hepsine acayip bir düşkünlüğüm var. yeni çıkan mutfak aletlerini denemek için deliriyorum, onları birer oyuncak gibi görüyorum. (bu ara kafayı moulinex fresh express'e taktım mesela)

2- daha önce bahsetmiştim yoğurt konusunda çok seçici hatta takıntılıyım, sürekli yerel yoğurt markalarını deneyip aradığım tadı bulmaya çalışıyorum. Ki en yakın olarak Aksal Yoğurt var onu yiyoruz sürekli.

Dolayısıyla bu yoğurt makinesi benim için süper bir hediye oldu. Zaten Tv'de reklamlar dönmeye başladığından beri gözüm bu aletteydi, internetten incelemelere başlamıştım çoktan.


Öğleden sonra da Fikrimühim'den arayıp yine MSA'da yapılacak olan "Tefal Yoğurtçum" workshopına davet ettiler. Mutluluğum böylece ikiye katlandı. Etkinlik sonrası yaşadıklarımı da buradan sizinle paylaşıcam.


Fikrimühim ve Tefal'e bir kez daha teşekkür ediyorum günümü renklendirdikleri için.
5 yorum on "Tefal Yoğurtçu Geldi Haaanımm"
  1. bu yazıyı okurken, ne kadar da mutlu olduğunu yansıtan yüz ifaden okuyucunun gözünde canlanıyor.
    başarılı workshop, iyi yazı, iyi hediye, tebrikler...

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok mutlu oldum, yazıda bu mutluluğu yansıtabildiğime sevindim :) Tefal tanıtım için çok çok doğru bir yol seçmiş ben de onları bu pazarlama başarılarından dolayı takdir ettim.

    YanıtlaSil
  3. tebrikler:) ve ayrıca sanırım ilk mim'in olacak. benden.. mimlendin:)

    http://maceraperest.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Aaa evet ilk kez mimlendim canım, ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorummm, kendi blogumda mı anlatıcam, yoksa senin bloguna cevap mı yazıcam :)))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Açıkçası bu konuda uzman değilim, Tefal ürünlerini beğeniyorum ama evimde farklı markalardan küçük ev aletleri var, hepsinden de memnunum. Saydığınız markaların hepsi iyi markalar, çok fazla sorun yaşayacağınızı sanmam.
    Şimdiden hayırlı olsun.

    YanıtlaSil