Top Social

"Çanta içi düzenleyici" kadınlar için hayat kurtarıcı

9/29/2011
Cep telefonu çaldığında elini çantasına atıp 2 sn.de telefonunu bulan kadın var mıdır acaba, ya da anahtarını bulmak için kapı önünde çantayı boşaltmak zorunda kalmamış kadın. Varsa bile ben onlardan biri değilim maalesef. 

Peki işe giderken kahverengi giymeye karar verip, son anda siyah çantadaki her şeyi kahverengi çantaya geçirmek zorunda kaldınız mı. Bir keresinde anahtarımı aktarmayı unutup kapıda kalmıştım.


Geçen gün tüm bu sorunlarıma çözüm olacak bir ürün buldum. (Biraz reklam gibi oldu ama ilgili üründen herhangi bir kazancım yok:)

Kangaroo Keeper® Can Organize Your Bag Easily!   Kangaroo Keeper® It's Easy to Organize Your Bag!
Kangaroo Keeper Çanta İçi Düzenleyiciyi internette görüp pek ilgilenmemiştim, arkadaşım bir mail atıp ürünle ilgili indirim sayfası yollayınca hemen alıp denemeye karar verdim.

Geldiği gibi çantamdaki her şeyi küçük gözlere yerleştirdim, cüzdanımı falan da büyük kısma koydum, çantamın içine oturtttum. Herşey yerli yerinde acayip düzenli oldu. Bu sabah çanta değiştirmeye karar verince de hoop alıp diğer çantaya aktardım herşeyi. Gerçekten hayat kurtarıcı bir ürün. 

Nerede bulabiliriz derseniz internet üzerinde bir çok sitede satılıyor, üstelik 2  farklı boyda düzenleyici geliyor birlikte, hem büyük çantalar hem küçük çantalar için. İhtiyacı olanlara şiddetle tavsiye edilir :)
3 yorum on ""Çanta içi düzenleyici" kadınlar için hayat kurtarıcı"
  1. süpermiş hemen alıyorum Özellikle benim gibi büyük çanta kullananlara ve düzen takıntısı olanlara süpremiş...

    YanıtlaSil
  2. kangaroo keeper da satın almıştım ama pratiklik ve kalite açısından markafoniden aldığım bella arlettenin çanta düzenleyicisini tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Meral Hn.şimdi baktım da Bella Arlette'nin ki de güzelmiş. Ama ben kangaroo keeper'dan çok memnunum. Denk gelirse bir tane de diğerinden alıp denerim :)

    YanıtlaSil