Top Social

Özel Günler İçin Özel Hediyeler

12/02/2011

Geçtiğimiz hafta kızkardeşim, eşinin doğumgünü için bir aile yemeği organize etti, biz de kardeş kontanjanından davetliydik. 

Kardeşim için doğumgünleri ekstra önemlidir, küçükken 1-2 ay önceden doğumgününün yaklaştığını söylemeye başlardı, sanırım unutulacak diye çok korkardı :) Kendisi sürprizleri sevdiğinden dolayı eşi için de epey sürprizler hazırlamış, hepimiz bayıldık.

Öncelikle kişiye özel hazırlattığı kurabiyelerle hem gözümüzü hem damağımızı şenlendirdi. Kurabiyelerin üzerinde "İyi ki doğdun Serdar", "Nice Yıllara", "Sen Bir Tanesin" v.s. gibi doğumgünü çocuğuna özel mesajlar vardı. O kadar sevimliydiler ki insan süs olarak saklamak istiyor. 



Merak edenler için nerede yaptırdığını da yazıyorum; http://www.kurabiyekeyfi.com adresinden sipariş veriyorsunuz. İstediğiniz şekilde kurabiyeler yapıyor, minik poşetlere koyup kurdeleyle bağlıyor ve adresinize gönderiyorlar. Hem görünüşü şık hem de lezzetli.



Diğer sürpriz ise yine isme özel yaptırdığı yastık kılıflarıydı. Ben şahsen bayıldımmm, en kısa zamanda kendim için de yaptırmayı planlıyorum. Onları da şu adresten sipariş vermiş. (internette çöp adam yastık kılıfı diye aratırsanız farklı sitelerde de bulabiliyorsunuz)
3 yorum on "Özel Günler İçin Özel Hediyeler"
  1. bayıldımmm..süpermiş..hem kurabiye hem de yastık kılıfı...

    YanıtlaSil
  2. Ablacım ya ne güzel yazmışsın.. Kıskanma 17.mayıs'ta sana da yaparım sürprizler.. İnsanın dünyaya geldiği tarihten daha önemli ne olabilir ki... Seni seviyorum kızıııımmm :)))

    YanıtlaSil
  3. Oleyy o zaman 17 Mayısı bekliyorum heyecanla :) Ben de seni seviyorummmmmm. Muckkksss

    YanıtlaSil