Top Social

Gözlerinden Anlarım...

5/16/2013
Mayıs ayını yarılamışız, ben ancak bir tane yazı yazabilmişim, havalar ısınmaya başlayınca evde pek durmaz olduk, dolayısıyla blog yazıları da biraz aksadı :) Çok güzel 2 tarif var sırada bekleyen ama ben haftasonu katıldığım keyifli bir davetten bahsedicem öncelikle.

Anneler günü her zaman özel bir gündü benim için, ama bu yıl ilk kez anne olarak kutladığım için çok daha anlamlıydı.

C.tesi günü kızımla birlikte Johnson's Baby'nin "Teşekkürler Annecim" kampanyasının tanıtımına davetliydik,  Lacivert Restaurant'ta anneler ve çocukları için harika bir kahvaltı organize etmişler. Başından sonuna kadar  markanın adına yakışır bir organizasyondu.
Bir kere seçilen mekan muhteşemdi, Anadolu Hisar'ında boğaza karşı keyifle kahvaltımızı ettik, çocuklar için ayrı bir köşede hazırlanan masa ve onlarla ilgilenen abi ve ablaları sayesinde anneleri de günün tadını çıkardılar, benim ufaklık bu sefer onlara katılamadı ama boğaz havasını alıp bir güzel uyudu ben de rahat ettim. 

Kahvaltının sonuna doğru çocuklara çiçekler dağıttılar onlar da annelerine verdi, çok hoş bir düşünceydi bence. Ben de kızım adına bir demet kaptım :) Ve aşağıdaki hatıra fotoğrafını çekildik.


İnternet Anneleri grubundan tanıdığım arkadaşlarla da görüşme fırsatı bulduk ve tabii ki hemen bir hatıra fotoğrafı çekildik.

Johnson's Baby Şampuan'ın alkol ve paraben içermiyor oluşu benim için çok önemli. Toplantıda öğrendiğime göre gözlerde yanma, kızarıklık ve tahrişe karşı 3 lü koruma sağlıyormuş. Kızım doğduğundan beri biz de Johnson's Baby kullanıyoruz ve gerçekten gözlerinde hiç bir şekilde yanma, kızarıklık veya tahriş olmadı bugüne kadar.  Belki de banyo yapmayı çok seviyor oluşunun nedeni Johnson's Baby'dir :)

Kahvaltının sonunda herkesin yüzünde kocaman bir gülümseme vardı, böylesi güzel bir organizasyon için Johnson's Baby ve Forte İletişim'e, çektiği birbirinden güzel fotoğraflar için sevgili Yeşim Mutlu'ya çok teşekkür ediyorum.


* Yazılarına yorum yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum diyorsanız, şurada detaylı anlatımı bulabilirsiniz.
* Yazdığın yeni yazılar mail adresime gelsin diyorsanız, şuraya mail adresinizi girin, sonrasında bir onay maili gelecek (spam'e düşebilir) o maili onayladıktan sonra işlem tamamdır.
Post Comment
Yorum Gönder