Top Social

Kışın En Güzel Yanı Renk Renk Çoraplar

11/24/2011
Not: Üstteki foto Penti'nin web sitesinden alınmıştır.
Önceki yazılarımı okuduysanız, kıştan ve soğuktan hiç hoşlanmadığımı biliyorsunuzdur. Üşümekten, üşüdüğüm için kat kat giyinmek zorunda kalmaktan nefret ediyorum. Yalnızzz kışa dair sevdiğim tek bir şey var ki o da renk renk külotlu çoraplar. Ben yaz kış, eteği ve elbiseyi pantolona tercih ettiğim için kalın külotlu çoraplar kış aylarında vazgeçilmez oluyor.

Hatırladığım kadarıyla 2-3 sene öncesine kadar bu kadar çok çorap çeşidi yoktu, en fazla opak çorapların farklı renkleri vardı. Şimdi yünlüsünden, dantellisine, renklisinden, desenlisine yüzlerce çeşit var. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar. Hal böyle olunca ben de almadan duramıyorum.

Genellikle her yerde karşıma çıktığı için Penti Shop'lardan alışveriş yapıyorum, bir de rastladıkça Calzedonia'dan. Calzedonia gerçekten kaliteli ve çok fazla çeşide sahip. Fiyat açısından da Penti'den çok farklı değil. Özellikle %100 yünlü çorapları var ki kış için ideal.

Aşağıda hoşuma giden bir kaç tane paylaşıyorum:


2 yorum on "Kışın En Güzel Yanı Renk Renk Çoraplar"
  1. ben penti'nin istanbul desenli çoraplarına vurgunum. sönünce ilk işim-tabi hala devam ederse üretmeye- onlardan almak. calzedonia pahalı bir marka sanırdım ben. demek pentiden farkı yok.

    YanıtlaSil
  2. istanbul desenliler gerçekten harika.Calzedonia'yi ben de hep pahali sanirdim ama sandigim gibi degilmis. Tabii kalite arttikca fiyat yukseliyor ama 10 liraya da var 30 liraya da.

    YanıtlaSil