Top Social

Mutfağa özel sıvı sabunlar

11/11/2011
Benim en zevk aldığım şeylerden biri saatlerce market gezmektir. Incık cıncık her ürünü incelerim, üstündeki yazıları okurum, yeni çıkan ürünleri denerim. 

Özellikle ilk evlendiğim dönemde ev temizlik ürünleri reyonu benim için yeni bir dünyaydı, daha önce sürekli pas geçerdim, nasılsa annem ilgileniyordu o kısımla, ama evlenince detaylı inceler oldum en iyi ürün hangisi falan diye. Neyse yine böyle bir günde sabunlar kısmını incelerken, bu yeşil renkli sıvı sabun dikkatimi çekti. Üzerinde mutfak için yazıyordu ve eldeki kokuları giderdiğini iddia ediyordu.


Mutfakla haşır neşir olanlar bilir o soğan kokusu ne yapsanız elden çıkmaz, bu sabunun limon aromalı keskin bir kokusu var. Elinizi yıkadıktan sonra yemek kokularını alıyor kendi kokusunu bırakıyor. Elinize yapışıp kalan soğan, sarımsak, balık v.s.kokuları için ideal.

Bir de turuncu olan Yağ Giderici sabunu var ama ben henüz denemedim onu, en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.

Bence Palmolive, sıvı sabunlar segmentinde daha önce pazarda olmayan bir ürün sunarak çok başarılı bir iş yapmış. Bu ürünleri henüz farketmemiş olanlara tavsiye ederim.
11 yorum on "Mutfağa özel sıvı sabunlar"
  1. Hımmm çok iyi bende limonla ovuyorum elimdeki soğandı balıktı kokular gitsin diye bakalım bakalım nasıl bişeymiş :))

    YanıtlaSil
  2. Tabii limonla ovmak da bir çözüm ama bu daha pratik bir şey. Hem de antibakteriyel özelliği var.

    YanıtlaSil
  3. aaa bunu nasıl kaçırmışım ben??sanırım bi süredir bebek reyonunda fazla oyalanıyorum:)) Özgecim hemen denemeyi düşünüyorum teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Adsız, kim olduğunu tahmin edemedim, çevremde bu ara herkes ya yeni doğum yaptı ya da bebek bekliyor :) Neyse, mutlaka dene, çok başarılı bir ürün gerçekten.

    YanıtlaSil
  5. Palmolive'in antibakteriyel sabununu kullanıyordum ben mutfakta ama koku giderici olanını çıkarmaları süper olmuş. teşekkürler tavsiye için Özge'can:)

    http://maceraperest.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. bende kullaniyorum bunu mutfakta harika birsey Özgecim koku denen birsey kalmiyor limette olan cok güzel kokuyor (misket yesil limon) herhalde türkcesi.Öptüm seni

    YanıtlaSil
  7. Evet Songül'cüm limette olan yeşil limon özlü. Dediğin gibi kötü koku kalmıyor bu sabun sayesinde.

    YanıtlaSil
  8. Can Gürkan Polat14 Kasım 2011 22:50

    bu reklama giriyor ama :))) tavsiyelerin için teşekkürler özgecim . en kısa zamanda bizde deneriz teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  9. Gürkancım, karşılığında bir şey almadığım için reklam denilemez tavsiye diyebiliriz sadece :) Deneyin mutlaka, başarılı bir ürün.

    YanıtlaSil
  10. yaaa adsız çıkıyomuşummm:)))) Damla ben Özgecim:)

    YanıtlaSil
  11. Ben de epey bir merak etmiştim kim bu adsız diye :) Beni meraktan kurtardın Damlacım saol. Sevgiler.

    YanıtlaSil