Top Social

2015'in İlk Bebeklerinin Hediyeleri Hazır

12/12/2014
Bazı markalar var ki, adı geçtiğinde yüzümde bir gülümseme oluşuyor ister istemez... Johnson's Baby de onlardan biri... 

Gökçe doğmadan önce de bizim evde kullanılıyordu, eşimin gözleri toza karşı hassas olduğu için doktor bebe şampuanıyla yıkamasını önermişti, eşim de Johnson's Baby kullanıyordu. Gökçe doğduktan sonra da banyodan eksik olmadı ne şampuanı ne duş jeli. 

Ama beni gülümseten sebepler farklı. Mesela geçen anneler gününde ofise gelen koca bir sepet çiçeği hatırlıyorum adı geçince.

Nasıl zarif, nasıl da mutlu eden bir hediyeydi. Daha o güzelliği unutmamışken bugün gelen hediye beni benden aldı.

Minik bir çam ağacı, üzerinde Gökçe ve benim fotolarımdan oluşan süsler. İnanılmaz özel ve anlamlı bir hediye. Ofiste masama gelen herkes bayılıyor :)

Bu vesileyle hem Johnson's Baby'ye teşekkür etmek hem de güzel bir haberi sizinle paylaşmak istedim.

Johnson's Baby 2015'in ilk bebeklerine 1 yıllık bebek bakım ürünlerini hediye ediyormuş. Detayları aşağıda paylaşıyorum. Eğer yılbaşında doğum yapacaksanız bu güzel hediyeden yararlanmanızı isterim...


Johnson’s® baby 2015’in ilk bebeklerini bekliyor

İlk hediyeleri Johnson’s® baby’den...
Tüm dünyada anneler ve sağlık profesyonellerinin, hem bebekleri hem de kendileri için en çok güvendikleri bebek bakım markası Johnson’s® baby,  2015’in ilk bebeklerinin gelişini hediyelerle kutlayacak.

Bir yıllık bebek bakım ürünleri Johnson’s® Baby’den hediye.

Johnson’s® baby, 31 Aralık 2014 gecesi saat 23.30 ile 1 Ocak 2015  00.30 arasında doğacak tüm bebeklere bir yıllık Johnson’s® baby bakım setini hediye edecek. 2015 yılının ilk bebeklerini kucaklarına alacak şanslı aileler, doğum belgelerinin okunabilir netlikteki fotoğrafı ile birlikte, iletişim ve adres bilgilerini 30 Ocak 2015 saat 12.00’ye kadar info@yeniyilbebekleri.com adresine mail atarak Johnson’s® baby Yeni Yıl Bebekleri kampanyasına katılabilecekler.

100 yılı aşkın süredir bebek bakım sektörünün standartlarını belirleyen Johnson’s® baby, en hassas bebek ve yetişkinlerin ciltelerine uygun yüksek kalite ürünler geliştirerek, tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı ve çocuk doktorlarının önerdiği bebek bakım markasıdır.

Daha fazla bilgi için: www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye

Post Comment
Yorum Gönder