Top Social

Yarım Saatte Pişen, Hızlıca Hazırlayabileceğiniz Kolay Lezzetler

4/11/2022

Her akşam yemek yapmak için saatlerce zaman ayırmak mümkün değil. Kimi zaman en kısa sürede pişen ana yemeklerle bir sofra hazırlamanız da gerekebilir. İşte böyle durumlarda tercih edebileceğiniz ve sadece yarım saatte pişen yemekleri sizler için araştırdık.


       Fırında Karnabahar Yemeği

Karnabaharı küçük parçalara ayırdıktan sonra fırın tepsisine yerleştirerek içerisine soğan ya da arzunuza göre çeşitli sebzeler ekleyin. Pişmesine yakın üzerine kaşar rendeleyin ve bu muazzam yemeğin ne kadar kısa sürede piştiğine tanıklık edin. Dakikalar içerisinde pişmeye başlayan ve lezzetiyle de kendine hayran bırakan bu benzersiz yemeği iftar yemeği olarak da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


       Sebzeli Güveç

Güveç dendiğinde akla hemen saatlerce pişen etler geliyor. Oysa sebzeli güveç yemeğini de rahatlıkla deneyebilirsiniz. Listemize girmeye hak kazanmasından da anlayabileceğiniz gibi sebzeli güveç yemeği de sadece 30 dakikada pişiyor ve hemen servise hazır hale geliyor. Eğer tarifi detaylıca öğrenmek isterseniz Yemek.com'un yemek tarifleri arasında bu yemeği de görebileceğinizi belirtelim.


       Mantar Sote

Her ne kadar uzun uğraş gerektiriyor gibi görünse de mantar sote yemeği de hem kolay hazırlanan hem de hızlı pişen yemeklerden biridir. Ayrıca içerisine dilediğiniz sebzelerden de ekleme şansına sahip oluyorsunuz. Böylelikle damak tadınıza uygun bir mantar sote yemeği hazırlama imkanını da elde etmiş oluyorsunuz. Bu arada mantar besleyici yönü de güçlü olan sebzelerden biridir. Sağlıklı bir menü hazırlamak isteyenler için cazip bir yemek olma özelliği de taşıyor.


       Köfteli Tirit

Kısa sürede pişen yemek çeşitlerinden biri de köfteli tirit yemeğidir. Harcın içerisine çok fazla malzeme girmediğinden hazırlamak için de kısa bir zaman dilimi ayırmanız yeterli olacaktır. Bu yemeğin özel tarifini ve püf noktaları ise Yemek.com adresinden öğrenebilirsiniz.


       Patates Graten

Patatesin karşı konulamaz lezzetinden faydalanmak isterseniz patates graten yemeği gibi bir seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Beşamel sos ile birlikte hazırlanan bu yemek çocukların kısa zamanda favorisi haline geliyor. Yemek yeme konusunda sorun yaşayan aileler için de cazip bir ana yemek seçeneği olmayı başarıyor. Mutlaka siz de 30 dakikada pişen bu yemeği deneyin. 


Bu bir reklam içeriğidir.

Post Comment
Yorum Gönder