Top Social

Teyze Oldum Beeennn :)

2/26/2013
Evet biliyorum siz benden anne oldum haberi bekliyorsunuz ama ondan önce teyze oldum ben .  
Hamile olduğum haberini verdiğim yazıda bahsetmiştim kardeşimle aynı dönemler hamile kaldığımızdan. Valla planlı programlı değildi, zaten planlasa denk getiremez insan :) Allah'ın hikmeti işte.

Ben artık 40.haftamın içindeyim normal doğum istediğim için kızımın keyfini bekliyorum, kardeşim sezaryen istediği için 1.Mart'a gün almıştı. Biz de Cuma'yı bekliyorduk heyecanla. Tabii evdeki hesap çarşıya uymuyor her zaman :) 

Sabah kardeşimin telefonuyla uyandım, anladım bir şeyler olduğunu, akşam suyu gelmiş, sancı başlamış. Elif  Bebek 1.Mart'ı beklememeye karar vermiş.Paldır küldür hastaneye gitmişler, hemen sezaryene alınmış ve Elif Hanım hoş gelmiş :) Ben akşam panik yapmıyım diye aramamışlar. Sabah haberim oldu o yüzden.

Birazdan hastaneye gidip yeğenimle tanışıcam, İstanbul'da yaşamanın cilveleri işte, ikimiz ayrı yakalarda olunca sabah  trafiğinde sıkışıp kalmamak için biraz geç çıkayım dedim. Malum ben de uzun uzun arabada oturabilecek durumda değilim. Şu anda heyecanla bekliyorum Elif'i görmeyi.

Ve Elif Bebek sen de aramıza hoş geldin, Allah sana sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin.... Hayat seni hiç üzmesin, hep çok sevdiğin ve seni seven kişiler olsun etrafında... Yakında kuzenin Gökçe de gelecek kısmetse, kardeş gibi birlikte büyüyün inşallah...
24 yorum on "Teyze Oldum Beeennn :)"
  1. Tebrikler, aralık ayında ben de ilk kez teyze oldum ve tesadüfe bak, bizim prensesin ismi de Elif:) Uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim miniğe, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne güzel, sizin de hayırlı olsun, Allah tüm bebeklere sağlıklı ömürler versin.

      Sil
  2. çok sevindiimmm:) süper bi his insanın yeğeninin olması. gerçi çocuğu olacak kişiye söylenmez ama:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Teyze olmak da ayrı bir şey yaa, biz aynı anda hem teyzelik hem annelik hissini yaşıycaz :)

      Sil
  3. Maşallah Allah analı babalı büyüsün gözünüz aydın arkadaşım.Misss kokar şimdik.bol bol o kokuyu içinize çekin.yok çünkü öyle bir koku başka
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, gerçekten o mis koku doyulmaz bişey di mi. Keşke biriktirilebilse :)

      Sil
  4. Hayırlı olsun Özgecim. Ailecek gözünüz aydın. Artık darısı başına. Sağlıkla ve bir avazda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim. Gökçe de gelsin çifte sevinç yaşıycaz inşallah :)

      Sil
  5. aay inanmıyorum :) ikiniz aynı evde bakıverin bebelerinize, belki daha kolay olur :) evleri de yine de yakına getirmekte fayda var derimm. sağlıkla büyüsün, gökçeyi de bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evleri yakına getirme şansımız yok maalesef ama sık sık biraraya geleceğimiz kesin :)

      Sil
  6. Elif'i gördüm hatta kokladım bile. Allah'ım nasıl güzel kara saçlı , düğme dudaklı bir kız. Gökçe'yi de merakla bekliyoruz. Elif'imin ömrü uzun, bereketli ve kuzeni ile beraber olsun inşallah. Darısı senin başına inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. ne güzel bir tesadüf sizin için böyle..imrenilecek bir şey hatta,ben de böyle olsun isterdim :)
    elif bebek hoş gelmiş,sefalar getirmiş..darısı gökçe'ye olsun,sağlıkla gelsin inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten güzel bir şey, iki kuzen kardeş gibi büyüyecek inşallah :)

      Sil
  8. Elif aranıza hoşgelmiş, Gökçe'de sağlıkla katılır inşallah aranıza..Benimde teyze olmama 2-3 hafta var, heyecan bizdede dorukta:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, siz de sağlıkla kavuşun yeğeninize inşallah.

      Sil
  9. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler diliyorum Elif bebeğe:) sezeryanla olacak diye planlananda bebişler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar. Benim iki oğlumda planladığım tarihlerden önce geldiler... Gökçe bebeği de hayırlısı ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah, sevgiyle canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, gerçekten de aceleci çıktı Elifcik. Siz plan yapın ben istediğim zaman gelirim dedi sanırım :) Gökçe Hanım da yerinden pek memnun, gelmeye niyeti yok gibi. Sevgiler benden de sana...

      Sil
  10. Allah bağışlasın, allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin..Darısı başınıza:)

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel kardeş gibi büyüsünler, Allah sağlıklı ömür versin hepinize. Sizin minnak da sağ salim gelsin inşallah, darısı başımıza diyeyim 39. haftadayım:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Hosgelmiş, sefalar getirmiş Elif bebek :) Allah analı, babalı, teyzeli, kuzenli büyütsün :)

    YanıtlaSil
  13. Ben bu yazıya yorum yazdım sanıyordum :( Yazmamışım ne ayıp ! Öncelikle kalbin kadar temiz bir sayfa.... ŞAKA ŞAKA :) Ne güzel kızımın haberini de buradan duyurmuşsun ve hiç tanımadığımız güzel kalpli bir sürü kişi güzel dileklerde bulunmuş. Elif'in doğumunu düşündükçe hala içim titrer. Allah ikisini de uzun sağlıklı mutlu ve beraber geçirecekleri bir ömür nasip etsin

    YanıtlaSil
  14. Başta sona blogunu tarıyordum. Tarifler için. Okurken aaa süpermiş deyip unuttuğumuz tariflere bakıyordum. Bu yazıyı okuyunca ağladım yine :(( zaman ne çabuk geçiyor 2 yaşına geldiler be :)

    YanıtlaSil