Top Social

Philips Lumea IPL Denemeleri Vol-1

5/05/2016
Geçtiğimiz haftalarda bahsetmiştim, Philips Lumea IPL epilasyon makinesini deneyip sizinle detayları paylaşacaktım. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu. Biraz bilgi vermek istedim merak edenler için.

Philips Lumea IPL tüylerin dökülmesini sağlayıp, yeniden uzamalarını önleyen bir epilasyon aleti. IPL denilen yoğunlaştırılmış atışlı ışık teknolojisini kullanıyor. Ve 10 yıllık bir araştırma-geliştirmenin ürünü.

Net bir şekilde en baştan söylüyorum; ben bu alete bayıldım. Neden derseniz, en çok pratik oluşuna hayran kaldım. Kablosuz oluşu, başta çok önemli değil gibi gelebilir belki ama, çok çok önemli bence. Çünkü fişiyle kablosuyla uğraşmadan alıp istediğiniz yerde iki dakikada halledebiliyorsunuz işinizi :) 


Uygulayabilmek için uzun uzun ritüellere gerek yok, kremdi, jeldi falan filan gerekmiyor. Kaşla göz arasında uygulayıp hayatınıza devam ediyorsunuz :)

Çok merak edenler vardır eminim, acı var mı acı diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Kesin cevap hiç acı yok. Sadece üst bacağa uygularken, biraz uzun süre kullanınca makina ısındı, bacağıma bastırınca o sıcaklık rahatsız etti beni. Böyle bir durumda makineyi kapatıp soğutun sonra devam edin. Atışlar sırasında hiç acı hissi olmadı bende.

Bu arada kullanım kılavuzunda da yazdığı gibi tüyleri makineyi kullanmadan önce istediğiniz yöntemle alabilirsiniz. Jilet şart değil yani. Instagramda bir çok yerde böyle yorumlara rastladım, jilet yapamam ben yüzüme falan diyorlar haklı olarak ama zaten buna gerek yok, siz ne yöntemle alıyorsanız alabilirsiniz. (Kılavuzda açık açık yazmış bunu)

Ben şimdilik koltukaltı ve üst bacağa uyguladım, ee sonuç derseniz, henüz bunu söylemek için erken. Gerçi söylendiği gibi, yeni çıkan tüylerden dökülenler oldu ama net olarak bir sonraki yazıda sonuç alıp alamadığımı yazacağım.

Sürprizler için Tavsiye Kanalı'nın instagram sayfasını ve #benimzamanim etiketini takip etmeyi unutmayın.
10 yorum on "Philips Lumea IPL Denemeleri Vol-1"
  1. Tuyleri sadece uyutuyomus.biraktigin anda eskisinden cok cikariyomus.kullanan arkadaslarim oyle soyledi bilgine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa eskisinden çok çıkarma kısmı korkutucu geldi şimdi, ama bana da 1-2 yorum geldi uzun zamandır kullanıyorum çok azaldı diye. Hatta benim kuzenim yıllar önce IPL yaptırmıştı bir yerde, sonradan çıktı diye bir şey duymadım hiç ondan da. Bakalım görücez :)

      Sil
  2. Valla bende uyutma yontemi diye duydum ve almaktan vazgectim. Pratik diye de bir omur kullanamam dedim. Umarim duyumlar yanlis cikar ve kesin cozum olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten katalogunda da tüy uyutma diye yazıyor onda sıkıntı yok. Zamanla %80 oranında azalıyormuş. Ömür boyu kullanmak söz konusu olamaz zaten. Ben kullandıkça arada yazıcam gelişmeleri :)

      Sil
  3. Daha önce başka bir blogda lazer epilasyonla ilgili yorumunuzu okudum. Memnun kalmadığınız içinmi bu yönteme başvurdunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lazer epilasyona bir süre gittim ama tamamlayamadan hamile kaldığımı öğrendim ve bırakmak zorunda kaldım. Sonra da tabii ki fırsatım olmadı. Philips Lumea'yı denemem için gönderdiler, evde istediğim zaman yapabiliyor olmak çok hoşuma gitti. Hala kullanıyorum.

      Sil
    2. ÖYLE ÜCRETSİZ IPL DENEME ÜRÜN GÖNDEREN SİTELER VAR MI ÖZGE ?

      Sil
    3. Bilemiyorum öyle siteler var mi. Ben bu ürünü tavsiye evi sayesinde dahil olduğum bir proje sayesinde denedim. (Ürünü hediye ettiler, deneyimlerimizi paylastik)

      Sil
  4. Merhaba Ozge Hanim,
    Bu urunu kullandiniz sanirim,Sonucu ogrenebilirmiyim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evet ben memnunum. Ustte de bahsedildiği uzere tamamen yok etmeye yonelik degil ama azaltıyor ve çıkma sureleri de uzuyor. Ben yazin ust bacak icin 1 kere kullaniyorum yetiyor mesela.

      Sil